SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

18 / 09 / 2017

Satyricon estrenen segundo single

Satyricon estrenen segundo single

Les llegendes del Black metall Satyricon estan preparats per llançar el seu novè àlbum d'estudi 'Deep calleth upon Deep' el proper 22 de setembre via Napalm Records.


Recentment, l'icònic duo encapçalat pel visionari Satyr van estrenar el tema que porta per títol el nou disc, ara Satyricon revelen el seu segon single del tema 'To your Brethren in the dark'!

Com altres vegades, l'àlbum anirà acompanyat d'esdeveniments especials per a la seva presentació i fa poc han anunciat una "experiència Satyricon" en directe el mateix dia de la sortida, divendres 22 de setembre, per a 300 fans a la teulada del KPL d'Oslo on oferiran un concert de llançament molt especial.

Satyr comenta: "To your Brethren in the dark és definitivament un de les cançons insígnia o himne d'aquest disc. És sobre les emocions, nuestsra naturalesa, els esperits, la tardor, els ombrívols i plujosos dies, els que ens vam perdre i els que encara no hem trobat. Pots dir que és un tribut al dolor d'un home i el drama dels que l'envolten. Una cançó de les fosques torres del passat i les que s'aixecaran en el futur. Passa la torxa als teus germans en la foscor ".

El nou disc de Satyricon 'Deep calleth upon Deep' sortirà en format digital, CD digipak i en vinil.

Gravat a Oslo, Noruega i Vancouver (Canadà) a principis de 2017, barrejat al costat del venerat guru Mike Fraser (qui prèviament va treballar amb el grup en l'àlbum de 2006 "Now Diabolical"), 'Deep calleth upon Deep' no és una nova col·lecció de cançons d'una de les bandes més duradores i fiables de música extrema: es tracta d'una reinvenció total i una nova era en la història Satyricon.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.