SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

11 / 10 / 2017

Segon avançament de Diabulus in Òpera de Mägo d'Oz

Segon avançament de Diabulus in Òpera de Mägo d'Oz

"Gaia" és el nou avançament de "Diabulus In Opera". 18.000 assistents van viure el 6 de maig passat de 2017 una jornada històrica per Mägo d'Oz a l'Arena CDMX de la Ciutat de Mèxic, on el grup va desplegar un espectacle a l'altura de les més grans bandes Americanes. Per a aquesta ocasió van comptar amb l'Orquestra Sinfonietta de Mèxic, amb més de 60 músics dirigits pel mestre José Luis López Antón, a més d'altres artistes convidat com Leo Jiménez, Manuel Seoane, Anono, a més d'un grup de Gaiters (Gallecs) entre d'altres. Dit concert es va gravar en àudio i vídeo amb un desplegament de més de 14 càmeres, i ara va arribar el moment de que tots puguem gaudir d'ell.

Aquí us presentem "Gaia" tema triat per vosaltres com a segon avançament del DVD "Diabulus in Opera", un DVD per reviure una de les nits més màgiques en els 30 anys de la nostra història! Molta gent es pregunta com ho canta Zeta i com són els arranjaments orquestrals.
Doncs amb aquest tema quedaran dissipades tots aquests dubtes, ia més entendreu per què li vam fitxar fa ja 5 anys! L'adjectiu és ... BRUTAL! Els arranjaments orquestrals i la coral són, al nostre parer, els millors de tot el disc juntament amb els de "Ànima". Gaudiu i ens veiem d'aquí a uns dies a les firmes de discos que estem preparant. ¡Stay Oz!


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.