SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

12 / 03 / 2018

Romanthica - nou disc d'estudi en 2018

Romanthica - nou disc d'estudi en 2018

Nota:
"
Després de la reeixida gira de HIM per Espanya en la qual Romanthica van ser convidats pels finlandesos amb el suport de la productora Live Nation, la banda situada a Barcelona va acabar de perfilar els temes que compondran el seu següent disc d'estudi que veurà la llum durant aquest 2018 .

Si bé en el seu primer àlbum es van desplaçar a Estocolm per a la gravació de Eterno, aquest cop, pel fet que es tracta d'un treball al qual volen dedicar més temps a la producció, el disc serà íntegrament gravat, mesclat i co-produït entre Romanthica i els productors Jordi Navarro i Gorka Dresbaj a The Room BCN - a la ciutat comtal - i masteritzat a Nova York en els SterlingSound (HIM, Kings Of Leon, Slipknot, Alice in Chains, ...)

Romanthica es reinventa en aquesta ocasió i aporta un nou estil, més actual, però amb l'essència que sempre ha caracteritzat les cançons del grup. Són 10 les que veuran la llum en aquest disc, havent superat la selecció de la banda i dels productors. Tot i així queden alguns temes que queden reservats per a un futur.
Dos dels nous temes van ser introduïts en el setlist del grup en la cloenda de la Gira "Eterno" a la sala Bikini de Barcelona, ​​on Romanthica va immortalitzar aquell sold out en el seu treball "MMXVII".

Durant les següents setmanes s'aniran fent més activitats per les diferents xarxes socials, en les que s'anirà explicant tot el procés d'immersió en el nou treball; assegurant que tots els i les fans i seguidors siguin part activa d'aquest moment.
"


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.