SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Morphium + We Exist Even Dead + Warg + Embersland + Deldrac Apolo 2 (Barcelona)

Avalanch Gineta Rock (La Gineta)

Black Seal + Worth The Cavern Rock Club (Terrassa)

Born in Exile + Blavk Orb + Yakanyà + Devorate the Universe + Acts of God + La Banda de l'Agonia + Nuclear Winter Mercat Vell (Mollet)

Sylvania + Sákata + Black Fridays Live (Madrid)

Four Noses Monasterio (Barcelona)

Enemy Inside + Left4ever Utopia (Zaragoza)

Ravenblood Monasterio (Barcelona)

Burning Witches + Darkembrace Rock en femenino (Torredonjimeno)

Noctem + Astray Valley Bóveda (Barcelona)

Skunk D.F. + Pycaya + Lude Bóveda (Barcelona)

10 / 04 / 2018

Ars Amandi, videoclip avançament del seu DVD en directe

Ars Amandi, videoclip avançament del seu DVD en directe

Ars Amandi han llançat el videoclip de "Abula", segon avançament del seu nou CD + DVD en viu "Directo Al Corazón". Aquest treball, que veurà la llum el 25 de maig, amb Rock Estatal Records, recull el concert que el grup va oferir el passat 28 d'octubre, en el qual van fer un repàs a tota la seva trajectòria davant d'una madrilenya Sala Cool abarrotada.

Una nit històrica que va servir com a colofó ​​per a una gira molt especial i que va quedar gravada per a la posteritat com a just homenatge a tots aquests anys de carrera d'Ars Amandi. Així el presenta el grup:
"Han passat una mica més de 20 anys des que Ars Amandi va iniciar un viatge ple d'il·lusió i de sentiments que segueixen presents a dia d'avui gràcies a un públic fidel que sempre ha estat donant suport a la banda en el bo i en el dolent. En aquest concert gravat el passat 28 d'octubre a Cool Stage Madrid en CD / DVD i HD, trobareu 20 talls que repassen la trajectòria recorreguda per la banda en aquestes dues dècades.

Hem tingut la immensa sort de poder comptar amb les col·laboracions de grans artistes i amics: Carlos Expósito (Stravaganzza, Leo Jiménez ...), Joaquín Padilla (Legado de una Tragedia), Andrés Echeverri i l'Escola de Dolçaina d'Aluche. Tot això ha estat possible gràcies a Carrer Underground, La finestra Creativa (Vídeo) i New Life Studios (Audio).

GRÀCIES AMICS Ens veiem sobre els escenaris! "


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.