SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

12 / 07 / 2018

Civilis, metal novedos desde Venezuela

Civilis, metal novedos desde Venezuela

Des de València - Estat Carabobo a Veneçuela, els heavy metaleros Civilis ens presenten oficialment el que serà la seva primera producció discogràfica que porta per nom "I", el qual ja podem aconseguir a través del mercat digital nacional i internacional en diverses plataformes i que de segur , donarà molt què parlar aquest any.
 
Civilis és una experiència musical que pretén oferir una mica d'assossec al que ho escolta, com ells mateixos es defineixen: no estan en recerca del "estrèpit d'un públic", però sí renovar-dins dels seus projectes musicals i crear un llenguatge que els connecti amb aquest ésser interior de la saviesa, del viatge musical que tot músic aspira a aconseguir ia seguir redescobrint.

Per començar a conèixer el treball de Civilis, la banda va publicar recentment un Liryc Vídeo homònim com un primer acostament a un públic que sempre estarà àvid de noves propostes, el qual va estar a càrrec de Gonzalo Colmenares i que pots veure a través del següent enllaç: https://youtu.be/nUO4X7kp50w. El tema ens parla d'un personatge històric i una mica marginat per la història, un cap centurió romà líder de la tropa de la fortalesa Antonia, que va ser l'encarregat de dissenyar la tortura del messies !. És un tema directe, força fresc i contundent i és el segon track del disc. Posteriorment, la banda va donar a conèixer el seu segon single promocional titulat "El Pacto" com a suport final a la imminent sortida del disc "I". Sobre aquest nou single promocional Bertrand Cape ens dóna alguns detalls sobre els arranjaments compositius:
 
"El Pacto és un tema força complex, per la seva diversitat en l'estructura rítmica i l'harmonia, el tema està basat en Judes Iscariot defensant la seva posició, expressant la seva inconformitat, allunyat del vist religiós, enfocat en el costat humà, és un tema l' qual vam gaudir moltíssim Félix Molina i jo al moment de crear-lo, ens va resultar realment excitant submergir-nos en un personatge tan polèmic, perillós i marginat en la història, treballem dur en aconseguir una base rítmica amb pes, innovadora i clàssica alhora, triar les harmonies adequades per tenir una nova textura sonora i obtenir el feeling que anhelàvem "

Aquesta és una proposta que revisa les arrels de l'heavy metall, amb certs tocs de les noves generacions, és una proposta sense grans pretensions, la qual cosa no vol dir que no encarni les seves pròpies virtuts. Bertrand Cape ens parla una mica sobre la producció del nou disc:
 
"... Bé, és el meu primer disc solista, un projecte molt personal que va estar posposat per molt temps i vaig decidir enmig del break amb ALICE IN HELL portar-ho a la vida, materialitzar-lo, és un disc fosc, influenciat per bandes com Heaven And Hell, Bruce Dickinson de l'era The Chemical Wedding, bandes com Fight, però donant-li un toc molt personal, incorpori instruments diversos com el quatre veneçolà, una espècie de teclat ventilat de la General Electric, etc., volia fer un àlbum únic i diferent ".

 "La temàtica està basada en 8 personatges en 8 temes, personatges claus al voltant de la vida del messies en què cadascú defensa la seva posició i les seves accions, allunyat de tot punt religiós, simplement sota el meu punt de vista, sota el meu criteri, per aquesta ocasió van col·laborar en l'enregistrament Geovanny Morillo (Baterista de Overground) i Félix Molina guitarrista de (Overground), músics de molt nivell de València, molt bons amics, el baix, veus i la segona guitarra sota el meu execució, en realitat ha estat fabulós fer aquest disc amb bones persones en creant una vibra molt especial ... "

Track List:
01 Pontius Maxim
02 Civilis
03 El Pacto
04 El Viaje
05 Luz (Mia) Bel
06 Ismail
07 Memoria
08 Hasta El Fin

Aquest debut de "Civilis" ja es troba disponible en plataformes digitals com Deezer, Spotify, Google Play, Itunes, Amazon i Shazam entre d'altres. La banda està conformada per Bertrand Cape (Guitarra i Veu), Félix Molina (Guitarra) i per aquest enregistrament van invocar al talent de Geovanny Morillo per a les bateries. Aquest material va ser gravat mesclat i masteritzat a Audynamic i Mithrill Produccions, pel mateix Bertrand Cape, a l'assistència de la mescles es va encarregar a Félix Molina.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.