SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

29 / 11 / 2018

Nou disc de Arcanus: Omen

Nou disc de Arcanus: Omen

La banda de Groove / Death Metall de Barcelona Arcanus presenta el seu nou llançament després de dos anys de suor, carretera i experiències. 'Omen' refina les idees reflectides a 'Ashes' (2016), disc qualificat com a segon EP de l'any per la prestigiosa revista Mondosonoro, per portar-les fins a una innovada sonoritat que es percep des de les primeres notes de la nova música de la formació.
'Omen' és un disc que integra aquestes idees i melodies que construeixen l'imaginari sònic de la banda a dia d'avui. En un treball molt més fosc i alhora més melòdic que el seu predecessor, Arcanus explora nous sons i tècniques que evoquen sensacions molt diferents de les vistes a 'Ashes'.
Co-produït, gravat, mesclat i masteritzat per Mr. Ax (Crisix, Bellako, Obsidian Kingdom) en els Axtudios de Barcelona al llarg de 2018, 'Omen' és un disc elaborat i compost durant maratonianes sessions en estudi, arribant així a un resultat final cuidat fins al més mínim detall. L'artwork de l'àlbum, un cop més, va a càrrec de Gustavo Sazes (Arch Enemy, Amaranthe, Steve Harris, Morbid Angel), un treball que recull el testimoni de 'Ashes' per retorçar i portar-lo a les penombres d'una destinació encara per descobrir.

Des de la mirada intrínseca del propi ésser que presenta "Alive" fins al agonitzant final de "Isolated", Arcanus explora les profunditats de la terra amb "Eros" o la infinita continuïtat de la vida de "Circles". "Liquid Sun", per la seva banda, reflexiona sobre les lluites de l'existència humana, incorporant les primeres veus purament netes de la formació.

El tracklist de 'Omen' és el següent:

1. Eros (04:42)
2. Alive (4:14)
3. Circles (4:14)
4. Liquid Sun (04:44)
5. Isolated (06:51)

Arcanus presentarà el seu nou àlbum a la Sala Volta de Barcelona el proper divendres 11 de gener de 2019 .. Els acompanyaran No Amnesty, Innvoid i expel The Grace.

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.