SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

07 / 01 / 2019

Ronnie Romero abandona Lords of Black

Ronnie Romero abandona Lords of Black

Nota oficial de Ronnie Romero:
"Només per informar que des de fa algunes setmanes vaig deixar la meva" feina "com a cantant principal en Lords Of Black.

Gairebé 5 anys de bona música, grans experiències i molt d'amor i suport dels fanàtics de tot el món. Significa molt, així que moltes gràcies a tots !! Tot el millor per als meus excompanys de banda en la seva carrera.

Ronnie 🤘🏻




Hola a tots! Tony Hernando aquí ...

Només vull confirmar-vos que efectivament, Ronnie Romero ha deixat de ser el cantant de Lords Of Black.
És una cosa que conec des de fa molt poc, just quan ja havia començat a treballar en cançons per a un nou disc de Lords Of Black. Com us podeu imaginar és un moment dolorós i encara lamentant la seva decisió, només puc fer que respectar-la i desitjar-li el millor; han estat gairebé 5 anys junts on hem fet grandíssims discos i arribat a cotes que ens semblaven impossibles. Per això em sento afortunat i agraït i ara és moment de trobar un nou cantant i dur a Lords Of Black al seu màxim exponent i fer el millor disc de tots!

Vull deixar clar que Lords Of Black estarà al Festival Llegendes del Rock el proper agost, així com en altres cites que s'estan confirmant en aquests moments.

Finalment, vull sobretot agrair als Fans tot el vostre suport que ha estat i és espectacular, i prometre-que donaré el millor de mi mateix en aquest nou capítol de Lords Of Black.
Lords Of Black rules!

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.