SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Ravenblood + Icestorm + Pugna Sinistra Monasterio (Barcelona)

Ravenblood Monasterio (Barcelona)

Crisix + Seek'em All + Daeria + Jolly Joker + 11 bis + Scape Land + Worth + Thy Omen Parc de Can Mercader (Cornellà de Llobregat)

Skull Fist Silikona (Madrid)

Burning Witches + Darkembrace Rock en femenino (Torredonjimeno)

Noctem + Astray Valley Bóveda (Barcelona)

Lacrimas Profundere + Insight After Doomsday Silikona (Madrid)

Skunk D.F. + Pycaya + Lude Bóveda (Barcelona)

09 / 01 / 2019

Vidres A La Sang llencen el drum playthrough de El Poble Redemptor

Vidres A La Sang llencen el drum playthrough de El Poble Redemptor

El retorn de Vidres A La Sang està sent magnificència. Setembre De Sang ha tingut una acollida brutal, i no només s'ha notat en l'entusiasme dels seus seguidors, ja que la crítica també s'ha rendit davant la renovada mestratge dels catalans.
 
Gairebé sempre ocupant les posicions més destacades, Set D'Sang ha estat inclòs en els tops del millor de 2018 d'un munt de mitjans (RockZone, MondoSonoro, Zona-Zero, Friedhof Magazine, Necromance, Mautorland, Science Of Noise, Subterrani Webzine, Goliath Is Dead, Hellpress, Empire Zone, Districte Uve, el Vuitè Dia, Balades per a Sords, La Poza de l'Meh ...), i per això, a manera de regal o d'agraïment per a tothom, els egarencs llancen ara el drum Playthrough d' 'El Poble Redemptor'.

En ell podem observar el gran Jordi Farré (Cruciamentum, Foscor, Sheidim, Ered, Lux Divina ...) fent el que millor sap: passejar després dels pegats per portar aquesta enorme cançó a un altre nivell. Quina bèstia de la bateria, i tot gravat sense artificis i de la manera més natural possible.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.