SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

19 / 02 / 2019

DVD de Heaven 's Guardian & Symphony Orchestra Jovem de Goiás

DVD de Heaven 's Guardian & Symphony Orchestra Jovem de Goiás

El projecte DVD Heaven 's Guardian & Orchestra, ha volgut produir un DVD de la banda de rock, Heaven' s Guardian. El DVD és un espectacle en directe en un dels grans teatres de Goiânia, i el grup va estar acompanyat per la Symphony Orchestra Jovem de Goiás.

La intenció és celebrar els 20 anys de la carrera de la banda Heaven 's Guardian amb una mena de presentació musical sense precedents al país.

El projecte és l'enregistrament d'un moment singular tant en la cursa de Heaven 's Guardian com a la cursa de la Symphony Orchestra Jovem de Goiás (OSJG). Des de 1998, Heaven 's Guardian ha contribuït en el seu segment musical per destacar la producció artística genuïnament Goianiense, a nivell local, nacional i internacional, a través de la producció d'obres consagrades. Ja hi ha 5 obres amb drets d'autor d'alta qualitat produïdes pel grup, que han estat premiades per crítics nacionals i internacionals especialitzats. Són el CD "Roll of Thunder" el 1998, el CD "Strava" el 2001, el CD "Doll" el 2004, el DVD "X Years on the Road" el 2007 i finalment el CD "Signs" el 2015, distribuït per el segell alemany Pure Steel Records en més de 22 països.

Com a resultat d'aquesta apreciació popular, Heaven 's Guardian va ser convidat i va participar en concerts en diverses ciutats brasileres, dividint l'àlbum amb bandes nacionals i internacionals establertes com Megadeth, Blind Guardian, Saxon, Sonata Arctica, Angra, Sepultura, Dr. Sin, Korzus, etc. Tot aquest treball de 20 anys va posar a Goiânia definitivament com una de les metròpolis de referència en el gènere musical Heavy Metal.

La Symphony Orchestra Jovem de Goiás (OSJG) va ser fundada el 2001 i des de llavors ha realitzat una gran quantitat de concerts a Goiânia i la seva regió metropolitana, a més de les ciutats de GO i DF, a més de ser l'única orquestra de l'estat de Goiás, dels pocs al Brasil que han realitzat gires internacionals, com Espanya el 2011, Veneçuela el 2013, Alemanya en 2014 i la Xina en 2016. Sota la direcció del director Eliseu Ferreira, les seves activitats s'han desenvolupat regularment, en una trajectòria ascendent de i el creixement institucional, promovent, publicitant i coordinant activitats de música simfònica, així com el suport a la música de cambra i música lírica al servei del desenvolupament cultural a Goiânia. En els seus espectacles, OSJG s'ha associat amb variats artistes de renom nacional i internacional, fent que la possibilitat de realitzar el projecte Heaven 's Guardian & OSJG sigui una realitat.

El projecte es va inspirar en els enregistraments anteriors de "Metallica & Symphonic Orchestra of San Francisco" i "Scorpions and Berlin Philharmonic Orchestra", que van presentar a l'audiència mundial la combinació perfecta d'erudit de l'heavy metall. És un espectacle mai realitzat al Brasil, que atraurà l'atenció dels mitjans nacionals per la grandària i l'atractiu de l'esdeveniment. Aquest gran esdeveniment compta amb la participació d'artistes de renom nacional i internacional com Ricardo Confessori (Angra, Xaman) Eduardo Ardanuy (Dr. Sense) Marcelo Pompeu (Korzus) i Alirio Net (Edat d'Artemisa, Quen Extravaganza).






14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.