SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

21 / 05 / 2019

Avalanch estrena videoclip

Avalanch estrena videoclip

El segon single extret de l'àlbum "El Secreto" és la cançó "La Flor en el Hielo".

El nou àlbum d'Avalanch, titulat "El Secreto", va arribar al mercat espanyol el 29 de Març, sent "El Oráculo" el primer single, al qual segueix ara segueix el tema "La Flor al Gel", realitzat a Madrid a finals de 2018 per Kronic Produccions.
 
Aquesta cançó, com tot el disc, segueix un fil argumental a partir del relat escrit per Alberto Rionda (guitarrista, compositor i membre fundador del grup). El relat "El Secret", serveix com a fil conductor i revalida el concepte d'àlbum, elevant aquest treball al rang de disc conceptual, en que les 10 cançons que conté estan plenes de picades d'ullet al passat del grup i als projectes paral·lels, com Alquímia. L'edició impresa del relat es lliura com a extra al costat de les dobles edicions, en tirades limitades per a fans, que ofereixen les dues versions gravades de l'àlbum, en anglès i castellà.

Avalanch consolida la seva nova formació amb la publicació d'un àlbum amb nou repertori. Lluny de ser una formació circumstancial sota el sobrenom de "All Star Band", els 6 components actuals d'Avalanch es reafirmen com a grup, elaborant i gravant nou repertori propi.
La dispersió geogràfica no ha pogut amb les ganes d'aquests músics de seguir junts, el que ha deparat la formació d'una de les alineacions més internacionals del panorama de l'Heavy Metall, que manté el germen asturià en Alberto Rionda, guitarrista i líder de la banda des de la seva formació; però que ara compta amb els serveis de Dirk Schlächter en el baix, Isra Ramos com a vocalista, Jorge Salán a la guitarra, Manuel Ramil en els teclats i Mike Terrana a la bateria.
L'enregistrament del disc també té un punt internacional rellevant, ja que per primera vegada en la història d'Avalanch, a les tasques de gravació i producció que habitualment venia desenvolupant Alberto Rionda, s'ha sumat Roland Grapow (Halloween o Masterplan), qui s'ha fet càrrec de les mescles i el mastering.

El proper mes de juny, el grup farà unes dates a Amèrica (Equador, Perú i EUA), com a primera part d'una gira que seguirà després de l'estiu i complementarà a una extensa gira espanyola, que els portarà per les principals capitals a partir del mes d'octubre. No quedaran fora del tour altres països europeus, on Avalanch van girar el passat mes de febrer al costat dels italians Rhapsody of Fire, havent plans per a noves incursions més enllà dels Pirineus a partir de gener de 2020.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.