SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Night Heart La Nave (Canals)

SOTO + Big Clyde + JD Miller Urban Rock Concept (Vitoria)

Avalanch + Regresion Bikini (Barcelona)

Secret Rule Festo Die Hydria Gibraleon (Huelva)

Sutagar + Rat.zinger + Narco + Desakato + Exceso Poble Espanyol (Barcelona)

Zenobia + Regresion Stage Live (Bilbao)

Ankor + Astray Valley + Arcanus Bóveda (Barcelona)

Ravenblood + Scape Land + Crummy Hall (Málaga)

Retales + Ravenblood + Embers Pride Gruta 77 (Madrid)

Orion Child + Crusade of Bards + Crash Kidz Khitai (Madrid)

Lacrimas Profundere + Insight After Doomsday Silikona (Madrid)

Tales of Gaia + Illusion + Haunted Gods Monasterio (Barcelona)

Skunk D.F. + Pycaya + Lude Bóveda (Barcelona)

Zenobia + Regresion Prince (Granada)

Crystal Viper + Kilmara Nazca (Madrid)

Orion Child Babel (Alicante)

Iron Savior + Dragonhammer + Aquelarre Bóveda (Barcelona)

Night Heart Sala The Times (Toledo)

Zenobia + Regresion Shoko (Madrid)

21 / 05 / 2019

Avalanch estrena videoclip

Avalanch estrena videoclip

El segon single extret de l'àlbum "El Secreto" és la cançó "La Flor en el Hielo".

El nou àlbum d'Avalanch, titulat "El Secreto", va arribar al mercat espanyol el 29 de Març, sent "El Oráculo" el primer single, al qual segueix ara segueix el tema "La Flor al Gel", realitzat a Madrid a finals de 2018 per Kronic Produccions.
 
Aquesta cançó, com tot el disc, segueix un fil argumental a partir del relat escrit per Alberto Rionda (guitarrista, compositor i membre fundador del grup). El relat "El Secret", serveix com a fil conductor i revalida el concepte d'àlbum, elevant aquest treball al rang de disc conceptual, en que les 10 cançons que conté estan plenes de picades d'ullet al passat del grup i als projectes paral·lels, com Alquímia. L'edició impresa del relat es lliura com a extra al costat de les dobles edicions, en tirades limitades per a fans, que ofereixen les dues versions gravades de l'àlbum, en anglès i castellà.

Avalanch consolida la seva nova formació amb la publicació d'un àlbum amb nou repertori. Lluny de ser una formació circumstancial sota el sobrenom de "All Star Band", els 6 components actuals d'Avalanch es reafirmen com a grup, elaborant i gravant nou repertori propi.
La dispersió geogràfica no ha pogut amb les ganes d'aquests músics de seguir junts, el que ha deparat la formació d'una de les alineacions més internacionals del panorama de l'Heavy Metall, que manté el germen asturià en Alberto Rionda, guitarrista i líder de la banda des de la seva formació; però que ara compta amb els serveis de Dirk Schlächter en el baix, Isra Ramos com a vocalista, Jorge Salán a la guitarra, Manuel Ramil en els teclats i Mike Terrana a la bateria.
L'enregistrament del disc també té un punt internacional rellevant, ja que per primera vegada en la història d'Avalanch, a les tasques de gravació i producció que habitualment venia desenvolupant Alberto Rionda, s'ha sumat Roland Grapow (Halloween o Masterplan), qui s'ha fet càrrec de les mescles i el mastering.

El proper mes de juny, el grup farà unes dates a Amèrica (Equador, Perú i EUA), com a primera part d'una gira que seguirà després de l'estiu i complementarà a una extensa gira espanyola, que els portarà per les principals capitals a partir del mes d'octubre. No quedaran fora del tour altres països europeus, on Avalanch van girar el passat mes de febrer al costat dels italians Rhapsody of Fire, havent plans per a noves incursions més enllà dels Pirineus a partir de gener de 2020.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.