SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

13 / 06 / 2019

Celtian estrena nou single i videoclip

Celtian estrena nou single i videoclip

Celtian és una banda de folk metall fundada pel flautista, ex Mägo d'Oz, Diego Palacio i la cantant Xana Lavey (nom artístic de Raquel Eugenio, el canal de YouTube suma més de 120.000 subscriptors).
 
La banda, apadrinada per Txus vaig donar Fellatio, de Mägo d'Oz, va cridar l'atenció del bateria i compositor, que va decidir produir i arreglar les cançons per al seu primer disc professional, anomenat "En Terra de Fades".
 
El so d'aquesta banda és una confluència de música celta i rock dur molt proper al so de Mägo de Oz però amb una veu totalment aliena a aquest estil musical i més "pop" del que les bandes de metall espanyol ens tenen acostumats. Una proposta de qualitat i molt original a nivell vocal.
 
L'àlbum ha estat gravat, mesclat i masteritzat per Alberto Seara (productor de Mägo d'Oz) en els estudis Cube de Madrid i la fotografia per al disc, realitzada per Nat Enemede.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.