SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

29 / 07 / 2019

Nanowar of Steel substitueix a Die Apokalyptischen Reiter al Llegendes del Rock

Nanowar of Steel substitueix a Die Apokalyptischen Reiter al Llegendes del Rock

🔥 Die Apokalyptischen Reiter no actuarà en Llegendes del Rock 🔥

Lamentem informar que Die Apokalyptischen Reiter tampoc podrà actuar en aquesta edició de Llegendes del Rock. La seva bateria, Georg Lenhardt, s'ha trencat la cama fa uns dies, i no han pogut trobar un substitut de garanties amb tan poc marge.

La banda, que ja tenia tancats els vols i tots els detalls del viatge, no té paraules per lamentar aquesta situació, excepte un "big sorry" que desitja que transmetem a tots els assistents. Adjuntem el vídeo en què el propi Georg Lenhardt, al qual des d'aquí desitgem una ràpida recuperació, ens explica la situació.



🔥Nanowar Of Steel s'incorpora a Llegendes del Rock 2019🔥

Llegendes del Rock es complau d'anunciar la incorporació al seu cartell de la banda italiana Nanowar Of Steel, que ens regalarà clàssics immortals de la música com The Number of the Bitch o Master of Pizza.

A més, no faltarà una tremenda descàrrega de l'estil del moment, el Norwegian Reggaeton, que està arrasant a les pistes de ball de mig planeta. Metall, power i epic amb molta qualitat i, sobretot, molt d'humor. A gaudir-lo!

Pd: Fonts de tota -o cap- solvència informen de la possible arribada d'un subjecte procedent de València per incorporar-se sobre la marxa a l'actuació.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.