SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

04 / 09 / 2019

Nou disc de Natribu i primer avançament

Nou disc de Natribu i primer avançament

Natribu estan a punt d'editar el seu nou disc, un interessant EP anomenat "Quimera". En aquesta notícia informem del mateix i vam estrenar el primer single, i videolyric, que la banda ha tret a la llum com a presentació. Així, és un plaer explicar-vos ara, de la mà d'A New Label i Rockstart les novetats al respecte. De totes maneres, el dia 15 de setembre tindrem ja aquí el disc en format físic i digital, encara que una setmana abans els mitjans ho tindreu disponible en MP3 (en format físic, els qui ho sol·licitin, a partir del dia 15).

Mentrestant teniu tota la info disponible al Kit de Premsa corresponent. El grup està també disponible per a entrevistes, i en breu us donem més info al respecte (que segurament hi hagi algunes entrevistes presencials a Madrid, a més de les telefòniques i per correu electrònic, però encara hem de confirmar-ho).

"Quimera" és el 6a treball discogràfic de la carrera dels canaris. Es tracta d'un EP amb 5 cançons que denoten la influència dels nous integrants de la banda. Una nova etapa en la seva carrera i un renovat estil musical, mantenint per descomptat les arrels de Natribu però afegint nous sabors, influències, referents i ampliant el ventall sonor del grup. De fet, l'1 de setembre d'aquest 2019 ens presentaven ja el primer avançament, en format de vídeo-lyric, per escoltar un dels nous temes ( "Els propis déus" és el tall de presentació triat) i anar obrint boca.

El disc ha estat produït íntegrament en els estudis Crab-Soundrecord (Fuerteventura), per Jorge Brito (guitarrista de la banda), sempre un segell de qualitat. Sense avançar-encara massa, i pel que hem pogut ia escoltar en el nou tema (amb el qual tanquem la notícia), la banda ha fet un pas endavant a nivell de contundència i ha modernitzat el seu so, però sense perdre en absolut les arrels més heavies i passeres de sempre la seva proposta. Sí que han incidit en què les bases rítmiques siguin més profundes i que el segell personal de la veu de Chapi sigui fins i tot més reconeixible.

El tracklist de "Quimera" és el següent:
Ni una més / El meu dret / Encara que faci mal / Els propis déus (primer single) / Desperta ja.

Mentre arriba la data de sortida del disc, la pròpia banda ens deixa unes paraules sobre "Quimera" i el nou pas que suposa en la carrera del grup aquest proper treball:

Podríem dir que, amb "Quimera", Natribu fa un parèntesi com ja va passar amb "Fràgil" en el seu moment, on l'entrada i consolidació de nous membres a la banda van donar un plus pel que fa a composicions, so i aquest aire fresc moltes vegades necessari per a un grup de música. Des d'aquest punt de vista, "Quimera" és una evolució de la banda, on es percep clarament aquest nou rumb ... encara que per descomptat sense deixar de banda l'essència de Natribu pel que fa a la seva barreja d'estils dins d'un mateix treball, sense encasellar-se i amb lletres que reflecteixen la crua realitat que ens envolta.

La formació actual de Natribu és: Chapi Solla - veu / Jonay Perez - baix / Savi Esglésies - guitarra / Jonay Rodríguez (Xikitin) - bateria / Jorge Brito - guitarra.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.