SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

16 / 09 / 2019

Tots els detalls del nou de Dragonfly: Zeitgeist

Tots els detalls del nou de Dragonfly: Zeitgeist

Els valencians Dragonfly Oficial ens desvetllen l'espectacular portada del seu nou treball, titulat "Zeitgeist", que serà llançat a través d'Art Gates Records a tot el món el proper 25 d'octubre.

En paraules de la banda:
"Aquest és el nostre 6a treball d'estudi, i el primer amb la nova formació de la banda, en la qual hem incorporat a Jorge Alcázar com a bateria. La qualitat tècnica de Jorge es nota en els nous temes, i creiem que us sorprendrà l'evolució de la banda, més directa, més potent, però mantenint l'essència de Dragonfly.

També hem pres la decisió de fer un format de disc diferent al que fèiem anteriorment, traient àlbums amb menys quantitat de cançons, però que van a sortir amb més assiduïtat. En Zeitgeist tenim l'honor de tenir com a convidat en un dels temes a Alberto Rionda - Oficial (Avalanch), qui una vegada més demostra la seva mestria i professionalitat a les 6 cordes. A més també tenim, de nou col·laborant amb Dragonfly, a Victor d'Andres, que ha escrit una cançó al costat de Juanba. No podem deixar d'esmentar a Raúl Abellán (TheMixtery), a qui ja considerem com un membre més de la banda i que ha demostrat el seu bon fer i enorme professionalitat darrere dels controls a l'hora de fer la mescla i mastering d'aquest nou treball . Actualment ens trobem preparant la propera gira i tancant detalls amb Art Gates Records, així que manteniu atent @ s a les nostres xarxes socials per estar al tant de tota l'actualitat de Dragonfly !!! "

El disseny de l'artwork en la seva totalitat és obra d'Arca Design - Illustration & Artwork, que ha plasmat a la perfecció sobre el disseny el conjunt de sentiments que desperta la música de la banda.

tracklist:
Zeitgeist
El Guardian Del Tiempo
Estrella Fugaz
Alter Ego
La Travesía
Destino
Un Ultimo Adios
Solo Depende De Ti

"Zeitgeist" ha estat gravat a The Mixtery (València), barrejat, masteritzat i produït per Raúl Abellán.

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.