SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Frozen Crown + Prima Nocte Rock en Femenino (Torredonjimeno)

Serious Black Acapulco (Gijón)

Bonded Utopía (Zaragoza)

Eternal Idol + Knights of Blood Silikona (Madrid)

SDI Forum Celticum (A Corunha)

12 / 11 / 2019

Stratovarius, nova confirmació de Llegendes de el Rock 2020

Stratovarius, nova confirmació de Llegendes de el Rock 2020

A l'ombra innegable de la influència neoclàssica de Yngwie Malmsteen, Stratovarius van iniciar una sòlida i treballada carrera, dotant a l'incipient Power Metall europeu d'unes melodies fines i primoroses, afrontant en molts moments amb el millor Rock Simfònic.

Al llarg dels anys, el duo Tolkki / Kotipelto va vessar la seva empremta en meravelloses cançons que, amb el pas el temps, han adquirit la categoria de clàssiques, com Father Time, Will the Sun Rise, Forever ... que són la millor mostra de l' inconfusible segell d'uns finlandesos que al seu dia van arribar a dominar el món amb el seu esperit positiu.

Comandats ara pel mateix Timo Kotipelto i el teclista Jens Johansson, acompanyats per la innegable qualitat tècnica de les últimes incorporacions de la banda i amb una discografia tan àmplia com exquisida, ens regalaran des dels escenaris de Llegendes de el Rock una àmplia selecció dels seus immortals composicions.

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.