SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

14 / 11 / 2019

Així sona el nou de Blind Guardian

Així sona el nou de Blind Guardian

Legacy of the Dark Lands és el nou treball de Blind Guardian, que ha vist la llum aquest 8 de Novembre via Nuclear Blast Records.

Un treball orquestral, el tema presentació en forma de videoclip és War Feeds War, en el que seria aquest nou concepte anomenat Blind Guardian Orchestra.

La idea de gravar un àlbum d'orquestra es va formar originalment en les ments de les dues llums principals de Blind Guardian, el guitarrista André Olbrich i el cantant Hansi Kürsch, durant la dècada de 1990 quan Blind Guardian va començar a usar elements orquestrals per millorar el seu so opulent.

El projecte monumental va començar a prendre forma en els darrers anys, i als el reflectir les seves èpiques cascades de so, es va desenvolupar el concepte líric. Per crear el concepte, André i Hansi van treballar al costat de l'autor alemany supervendes Markus Heitz, l'última novel·la »Die dunklen Lande« va ser llançada l'1 de març de el 2019.

Hansi sobre el vídeo:
"És hora de presenciar el nostre viatge a través de les Terres Fosques." War Feeds War "et dóna una idea de amb qui ens trobem i què" vam veure "durant la nostra curta però desagradable estada. Nota: els genets són entre nosaltres! M'alegra que hàgim tornat, de forma segura, per al llançament d'avui de "Legacy of the Dark Lands". Esperem que gaudeixis aquest fantàstic àlbum i aquest gloriós vídeo. Ens divertim molt fent-ho! Ara aneu a cercar la teva còpia ".

"És increïble que després de 20 anys puguem acabar aquest projecte realment emocionant. Estic molt feliç i més que satisfet amb ell. Cada cançó revela mons espectaculars i explica la seva pròpia història. Amb aquest àlbum el nostre somni creatiu més gran finalment es converteix en realitat" , diu el líder / cantant Hansi Kürsch, l'autor favorit estava igualment entusiasmat amb la col·laboració: "És realment una bogeria: com a actors de paper i llapis solíem escoltar Blind Guardian mentre jugava. i anys més tard treball amb la banda, ha estat increïble. És increïble, les coses que poden succeir a vegades ", recorda Markus Heitz. "Per descomptat, immediatament vaig acceptar unir-me! Aquesta col·laboració creativa és molt especial per a mi".


Així sona el nou de Blind Guardian
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.