SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

12 / 12 / 2019

Whisky con hielo, el nou video lyric de Obús

Whisky con hielo, el nou video lyric de Obús

Nou disc d'obús. La històrica banda llançaran el 13 de desembre el seu desè treball d'estudi Con Un Par' editat per Peer Music i amb distribució de Rock Estatal Records. Considerats patrimoni de l'rock, obús es llancen amb un nou disc, el desè en estudi. L'àlbum ja està disponible en prevenda en edició signada -limitada a 300 unitats- a través de La Casa de l'Disc i Fnac. A més, el grup farà dues firmes de discos, el diumenge 22 de desembre a El Corte Inglés de Preciados i a Fnac Madrid Riu el divendres 27 de desembre a les 19h.

Gravat en els Estudis New Life (Saratoga, Sinaia, Ars Amandi, ...) els 12 nous temes els ha produït Bori Alarcón (Ariel Rot, Pereza, Dani Martin, Jorge Drexler, Estopa, Pablo Alborán, etc.), un dels productors més prestigiosos de país, que ha portat el so clàssic de el grup un pas més enllà, amb una producció digna d'una llegenda del seu calibre.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.