SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

22 / 01 / 2020

Novetats del nou treball de Rainover

Novetats del nou treball de Rainover

Rainover està immensament orgullós d'anunciar el seu tan esperat nou àlbum, "Nox", que es llançarà a tot el món a través d'Wormholedeath Records el proper 17 d'abril de forma digital, i el 8 de maig físicament (les dates de llançament d'EE . UU. I Japó estaran disponibles properament). L'àlbum es presentarà en viu amb un llançament especial el 16 de maig a la ciutat de Múrcia, Espanya.

Després del seu primer àlbum aclamat per la crítica, "Transcending the blue and drifting into rebirth" (Wormholedeath Records, 2013/2014), Rainover es va prendre el seu temps per escriure un seguiment digne i el procés els va portar a aventurar-se en sons més foscos sense deixar de mantenir la seva melodies i ambients característics, el que resulta en un treball visiblement més madur, fosc i complex.

En conseqüència, Nox (paraula llatina per a "nit" i nom d'una deïtat femenina nocturna clàssica) tracta sobre una pròxima era fosca per als humans, que han donat l'esquena a la seva pròpia naturalesa, una nit eterna a la Terra després que els poders de la naturalesa s'hagin desestabilitzat. Nox és també una història de cobdícia humana i set de poder, però també d'apoderament a través de l'autorealització.

Nox és un toc d'atenció, una convocatòria de moltes entitats i emocions, comptades a través de recursos màgics i místics, i després posada en un sol registre on es desenvolupen aquestes històries.

L'àlbum ha estat produït per Carlo Bellotti amb Jonathan Mazzeo (Mathlab Recording Studio, Itàlia) a càrrec de l'enregistrament, enginyeria i barreja, i ha estat masteritzat per Dennis Koehne (Alemanya). Aégis Illustration és el creador de la portada de l'àlbum i totes les obres d'art i imatges relacionades, mentre que les imatges de la banda són de Jordi Martín Romero Photography.

Com ho va anunciar prèviament la banda, el primer senzill, anomenat "Lumina Omnia", compta amb la veu convidada d'Anders Jacobsson, cantant dels mestres suecs de doom metall Draconian, i es llançarà dins d'un parell de setmanes com a primer tastador per al disc.

Tracklist:
1. Lobo
2. A Constant Tide
3. Lumina Omnia
4. Æther
5. False Saturn Devours
6. The Shadowmen
7. Her Last Flight
8. Moon in Nox
9. E-motionless
10. Vertigo
11. Darkness Falls

Novetats del nou treball de Rainover
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.