SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

23 / 01 / 2020

Primers singles de Archon Angel

Primers singles de Archon Angel

Archon Angel va néixer d'una reunió entre el productor / guitarrista Aldo Lonobile (Secret Sphere) i l'ex vocalista de Savatage and Circle II Circle Zak Stevens durant la realització de l'àlbum 'Return To Eden' d'Avalon de Timo Tolkki, de el qual Aldo va produir i va tocar la guitarra i Zak va fer algunes veus principals convidades.

Els dos aviat van començar a parlar amb Frontiers sobre el concepte de treballar junts en música nova, la qual cosa va ser rebut amb gran entusiasme per part de l'segell. Aldo va presentar a Zak algunes idees de cançons que recordaven el so clàssic de Savatage, els dos van sentir que la màgia hi era i, per tant, no es va perdre temps en reunir-se per crear un àlbum de metall absolutament impactant. Aldo també va ser ajudat en el departament de composició per alguns dels escriptors i músics més destacats de l'escena de rock italià, inclosos Simone Mularoni (de DGM i Sweet Oblivion) ​​i Alessandro De l'Vecchio (company de banda d'Aldo en Edge of Forever i, per descomptat, Jorn, Hardline, etc.)

L'àlbum en si tracta d'un personatge central, el "Arcont", que és una figura d'àngel moderna. La idea es remunta a el sistema religiós de l'gnosticisme. L'única diferència és que estem submergint la història de l'Arconte en els temps moderns. L'Arcont és un mitjà que porta missatges a Déu (Demiürg) de la gent de la Terra. L'únic concepte real dels àlbums és que simplement segueixen la història, la vida i els temps del "Arcont" modern i la seva vida, tal com se li demana que protegeixi la gent de la terra en temps turbulents i aterridors.

Archon Angel està treballant actualment per reservar alguns espectacles en viu per presentar a la banda en l'entorn en viu, però la seva estrena exclusiva en viu va ocórrer en l'edició 2020 de l'70000 Tons Of Metall Cruise.

Si Savatage és el teu favorit, llavors "Fallen" de Archon Angel podria ser el teu àlbum de l'any en 2020.

Poseu-vos en fila:
Veus: Zak Stevens
Guitarres: Aldo Lonobile
Baix: Yves Campion
Bateria: Marc Lazzarini
Teclats i piano (estudi): Antonio Agate

El primer single va ser Fallen:




14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.