SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

26 / 02 / 2020

SynlakrosS, no disc i gira europea

SynlakrosS, no disc i gira europea

La formació de Death Metal Melòdic amb tocs alternatius liderada per Patricia Pons anunciava fa uns dies la seva gira per Europa. Després del seu èxit pel Regne Unit i Portugal el passat mes de desembre no era d'estranyar que es llancessin a la conquesta de més països Europeus.

I és que SynlakrosS porta 3 discos a les seves esquenes i deu anys de carrera en què han compartit escenari amb bandes com Jinjer, The agonist, Primal Fear o Saratoga. Anys en els quals han desenvolupat una fan base amb seguidors de tot el món tal com es pot apreciar a les seves xarxes socials.

El primer roud d'aquesta gira europea serà en diverses ciutats de França, Suïssa, Alemanya, Bèlgica i per descomptat Espanya. A destacar el festival Mise Open Air, a Alemanya, on compartiran cartell amb bandes com Vader, Destrution, Greu Digger, Dagoba o Burning Witches. Entrades esgotes des del passat mes desembre i les entrades es podia adquirir a través del web de la discogràfica NUCLEAR BLAST.

No contents amb tot això, acaben d'anunciar que aquest anys publicaran el que serà el seu quart treball. I encara que els seus seguidors ja estan emocionats i desitjant més informació sembla que caldrà esperar una mica més per saber més sobre aquest nou treball dels valencians.

SynlakrosS, no disc i gira europea
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.