SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

We Rock Bóveda (Barcelona)

Frozen Crown + Prima Nocte Rock en Femenino (Torredonjimeno)

Serious Black Acapulco (Gijón)

26 / 02 / 2020

Snakeyes: Nous avenços i vídeo sobre gravació de l'àlbum i videoclip

Snakeyes: Nous avenços i vídeo sobre gravació de l'àlbum i videoclip

Snakeyes segueixen amb els tots preparatius per al llançament del que serà el seu tercer àlbum, previst per al pròxim 28 de març

La banda ja ha filmat un nou videoclip per al proper single, a més de dur a terme la realització de les primeres sessions fotos oficials de la formació, tot sota la direcció de Leo Traverso.

A continuació podeu veure un clip amb un breu resum visual de la darrera sessió de gravació del disc i videoclip, així com unes primeres impressions sobre el mateix.



La data de llançament és el proper 28 de març Snakeyes i per celebrar-ho, aquest mateix dissabte es farà una festa de presentació a Madrid a la sala Honky Tonk, amb un concert precedit d'una roda de premsa.

El nou àlbum de la banda, "Evil Must Die" és una representació total d'un univers de maldat, al voltant de què gira tota la música. Un viatge a través de deu noves cançons produïdes i barrejades pel baixista de la banda José Pineda, que faran recórrer a tots els seguidors de la banda per diversos escenaris, tant reals com de ficció: la guerra, la política, la religió o el cinema i la literatura de terror són presents durant tot l'àlbum. La banda assegura que estem davant d'un disc que assenta les bases d'un estil desenvolupat en els discos anteriors: pur i sòlid Heavy Metal, sense ornaments ni etiquetes, música feta per autèntics amants d'aquest estil.

A continuació podeu veure el tràiler amb un avançament sonor d'ell mateix:


Snakeyes: Nous avenços i vídeo sobre gravació de l'àlbum i videoclip
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau



Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.