SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

07 / 04 / 2020

Snakeyes, I Am Evil, segon single del seu nou treball

Snakeyes, I Am Evil, segon single del seu nou treball

La banda Snakeyes (formada per acabat reunits Sphinx, Jose Pineda, Justi Bala i Carlos Delgado al costat de l'cantant romanès Cosmin Aionita) segueixen amb novetats de la seva recentment editat disc "Evil Must Die".

Trás la festa de presentació duta a terme amb un concert en acústic i una posterior xerrada amb tots els seguidors el que la gent de Facebook live, avui tornem amb un nou videoclip com a segon single d'aquest nou disc.

"I Am Evil" és la cançó escollida per aquest vídeo, dirigit novament pel director artístic de la banda Leo Traverso, i com a tema principal de l'àlbum, representa en gran part l'essència duta a terme al llarg de tot el disc a nivell sonor, líric i visual, deixant un contundent missatge respecte a part dels grans mals als quals la humanitat s'ha hagut d'enfrontar durant aquest últim segle.

"Evil Must Die", és una obra conceptual la portada, realitzada per Leo Traverso, és una representació total d'un univers de maldat, al voltant de què gira tota la música. Un viatge a través de deu noves cançons produïdes i barrejades pel baixista de la banda José Pineda, que faran recórrer a tots els seguidors de la banda per diversos escenaris, tant reals com de ficció: la guerra, la política, la religió o el cinema i la literatura de terror són presents durant tot l'àlbum. La banda assegura que estem davant d'un disc que assenta les bases d'un estil desenvolupat en els discos anteriors: pur i sòlid Heavy Metal, sense ornaments ni etiquetes, música feta per autèntics amants d'aquest estil.

El tracklist de "Evil Must Die" és el següent:

1. War Machine
2. The Evil Dead
3. New World Order
4. Lose Control
5. I Am Evil
6. Dead Do not Ride
7. The Clown and The God
8. Death Stranded
9. Sign of Our Times
10. All Gods Are Dead


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.