SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

08 / 05 / 2020

Resistiré, del grup LHDR

Resistiré, del grup LHDR

El confinament generat per la pandèmia de l'coronavirus o COVID-19 ha fet que la gent, tant públic com músics es reinventi i hagin sortit a tocar a través de les xarxes per a suportar aquesta crisi el millor possible. I com no podia ser d'una altra manera, els més rockers havien de treure un dels temes més representatius de la història de l'rock del nostre país, la cançó "Resistiré" de la banda nacional Barón Rojo; tot va sorgir a finals de març en una trucada de vídeo que vaig tenir juntament amb Miky Diable, guitarra de Embellish i Paco Jiménez director i locutor de el programa L'Hora De l'Rock que va tenir la idea d'organitzar un projecte amb la interpretació d'aquest tema per grans músics de la escena nacional.

Ha estat un treball ardu i total tant pels músics com per la gran tasca de producció realitzada per Manuel Martínez de MMP Produccions Digitals en el muntatge i la producció de vídeo, i Miky Diable (Embellish, Mala Bressol) amb la producció i masterització de l' so en l'estudi les Ombres, que també va posar la seva aportació a les guitarres.

El llistat de músics ha estat extens, des del minut un es van implicar amb molta il·lusió i ganes que aquest projecte es dugui a terme:
Els vocalistes: Jose Luis Gutierrez "Padrí" (11 Bis), Elisa C. Martin (cantant professional que va estar en Dark Moor, Dreamaker, Fairyland, Hamka), Oscar Lecina (Combustion, Mechanix, Hapax), Rebeca Munt (4 Sota Zero ), Javi Gianno (Cyan Bloodbane), Thanya Sants (Saltimbankya), Txema Perez (Sense Retorn, The Black Souls), Marc Creu (La Xifra Negra) i Rafa (Sinònim De Lukro).
Els guitarristes: Joan Saurin (guitarra professional, actualment amb Monica Naranjo), Miky Diable (Embellish, Mala Bressol), Rafa Arriaza (Mala Bressol), Quimi Montañes (Deldrac), Lemmy Peralta (Dr. Crüe), Jordi Chia (Sense Retorn , Tha Last oblation, Metator), Rafa De la Torre (La Xifra Negra).
Els baixistes: Ernesto Castella (Embellish) i Miguel Jimenez Salvador (422, The Birras).
Bateria: Joaquin Arellano "El Niño" (moltes batalles ... Muro, Saratoga, GNU, Quatre Gats, Asfaltika, Universa, AmigOz).
Pianista i Teclista: David Marqués.

Un gran projecte que aquí podeu veure els resultats, tot fet amb molta il·lusió i sense cap tipus d'afany lucratiu, ni protagonisme, tan sols per gaudir, suportar aquesta crisi el millor possible i donant-nos ànims per seguir endavant. Com diu Paco Jiménez "el Rock no és una moda, és una forma de vida!".
Stay Safe, Stay Heavy !!!!
Resistirem !!!!
ZENON PM
CAP DE PREMSA DE L'HORA DEL ROCK.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.