SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

14 / 05 / 2020

Novetats i actualitat d'Alien Rockin'Explosion

Novetats i actualitat d'Alien Rockin'Explosion

A causa de la situació que estem vivint s'ha cancel·lat Wacken Open Air (ajornat per 2021, vaja) i amb això la que anava a ser la quarta actuació consecutiva de A.R.E. al festival (concretament en el seu Maschines Late Night Show). També s'han caigut lamentablement altres actuacions en directe, esdeveniments i concerts en diversos formats que teníem previst dur a terme en properes setmanes.

Però no tot van a ser sensacions negatives, ¡a l'inrevés !, perquè la banda durant el confinament ha aprofitat per acabar de gravar el nou disc, la que serà la continuació de "We are on Earth", també han avançat molt en el seu nou llibre il·lustrat (de què us donarem informació concreta més endavant) i més coses que anirem desvetllant.

Què us expliquem sobre el futur de la banda? Doncs el primer per descomptat serà el llançament del segon disc de A.R.E. que sortirà el proper mes de juny. Ha estat produït pels propis Alien Rockin'Explosion i la mescla i mastering han corregut a càrrec de Danny Luces (baixista de Bloodhunter, tècnic de so en directe de In Mute, Celtibeerian, Debler, Dünedain ...) en DanLights Audio. En breu anunciarem títol, llista de cançons i l'encarregat de el disseny gràfic. ¿Més novetats ?:

Segurament publiquem un vídeo - single abans de el llançament del disc, com a avançament. Atents ...

El llibre, tot i que avançat, probablement no surti fins després de l'estiu. Mentrestant podem seguir les seves divertides historietes (del primer volum) en aquest .enlace al seu web.

Estem estudiant formes alternatives de presentar el disc a mitjans i públic, donada la situació actual. No us preocupeu, que els nostres avançats cervells alienígenes estan treballant a tot ritme per trobar una solució atractiva i original. Aprenem ràpid dels humans, i millorem les seves accions ... Us sorprendrà!

En breu us donarem més respostes i info a tot això!

També, unint-se a la tendència actual, ¿quin remei ?, de gravar vídeos casolans, ARE ens mostren aquest fantàstic i divertit vídeo-cover de "Livin 'After Midnight" (com a homenatge a més a el 40è Aniversari del "British Steel" de Judes Priest que es va complir fa uns dies).

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.