SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Frozen Crown + Prima Nocte Rock en Femenino (Torredonjimeno)

Serious Black Acapulco (Gijón)

Bonded Utopía (Zaragoza)

Eternal Idol + Knights of Blood Silikona (Madrid)

SDI Forum Celticum (A Corunha)

18 / 05 / 2020

Nou videoclip. Scape Land presenta "I am" - The Moroccan Experience

Nou videoclip. Scape Land presenta "I am" - The Moroccan Experience

Just un cap de setmana abans que es declarés l'estat d'alarma a Espanya, la banda gaditana Scape Land, va participar en les jornades Metall Focus, organitzades per la fundació Marroquí "L'uZine" en què durant un mes, es van realitzar tot tipus d'activitats com, projeccions, debats, karaokes, i un llarg etc d'activitats al voltant de l'escena metalera marroquí.

Aquestes jornades, tenien com a tancament un concert cada cap de setmana on es podia gaudir de les bandes més prometedores de l'escena metalera emergent del Marroc. Bandes com Thrillogy, amb la qual Scape Land va compartir escenari, a més de Torpedo, Asphyxia, We came for war, Deep Scar, Alchemy o Alcantagram.

Scape Land va ser la banda internacional convidada per tancar les jornades Metall Focus i ha volgut compartir amb tots l'experiència en forma de vídeo.

La banda ens presenta un dels temes inclosos en el seu anomenat "disc groc", Evil Mind Pieces. En aquest, podrem veure vídeos del seu viatge, moments especials, a més de vídeos de l'directe que la banda va oferir a l'publicar Marroquí, en un vídeo que la banda ha volgut cridar "The Moroccan Experience".

I el tema que han triat per representar The Moroccan Experience ha estat, "I am". Un tema que segons la pròpia banda, s'adapta perfectament a l'experiència viscuda al Marroc. ¡Fusió i contrastos!


Nou videoclip. Scape Land presenta "I am" - The Moroccan Experience
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.