SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

20 / 05 / 2020

Ratpenat estrena 50% Glam 50% Clavegueram

Ratpenat estrena  50% Glam 50% Clavegueram

Ratpenat es van crear a finals de 2017, quan Rubén Chacón (guitarra) i Aleix Costa (baix) es van reunir amb la intenció de crear un nou projecte de rock'n'roll en català, va ser al gener de 2018 quan juntament amb Marcos López ( bateria) i Mikki "Putu" Vaig venir (veu) van fer els primers assajos.

Amb un àmplia experiència i provinents de diferents grups van decidir fer un projecte gamberro, gamberro, irreverent i, sobretot, indecent. Que fos més enllà dels grups tancats a un sol estil i que els vinculés directament al vessant més llibertina i salvatge de l'rock'n'roll.

A l'abril de 2018 es van estrenar en directe i després de publicar el seu primer treball, "100% Indecent" (autoproduït, 2019), ara presenten el segon avançament del seu pròxim àlbum, "50% Glam 50% Clavegueram", que es publicarà el 8 de maig.

Després de la carta de presentació ( "Barcelona ha mort" publicada fa tres setmanes en què col·laborava Morfi Grei i que venia acompanyada d'un indecent videoclip), va arribar el 17 d'abril "Demà pots ser tu", que compta amb la col·laboració de Soto Sargantana, una de les veus de Pirats Sound Sistema.

"Demà pots ser el teu" és un dels temes més clàssics de l'àlbum, probablement el més marcadament punk, l'únic amb contingut que s'acosta a la reivindicació política i dedicat a Adri Carrasco, amic d'alguns dels membres de la banda.

Les nou cançons restants de "50% Glam 50% Clavegueram" transiten també pel metall ( "incombustibles"), el hardcore ( "Mori el mal govern") i el rock de sèrie B ( "Terror, pizza i rock'n ' roll ") i compten amb les col·laboracions de luxe de Morfi Grei de La Banda Trapera de el Riu, Àlex Vendrell d'Inadaptats i Eina, Dani Moreno de Motorzombis i Soto Sargantana de Pirats Sound Sistem.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.