SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

20 / 05 / 2020

Eternal Psycho: nou vídeo-lyric i info general actualitzada

Eternal Psycho: nou vídeo-lyric i info general actualitzada

Des Lady Stone Music Management us presentem aquest vídeo-lyric d'Eternal Psycho de recent factura. El tema escollit és "My Demons" i el vídeo ha estat realitzat durant aquests dies de quarantena i l'època de COVID-19 que ens ha tocat viure. Ho podem veure a través del canal de Youtube de la banda. Calaveres, foscor, visions apocalíptiques i dimonis interiors que casa perfectament amb el contingut d'un dels temes clau del seu primer disc "Your demons are real".

El videoclip s'estrenava ahir, dimarts 19 de maig a les 19:00. Després de l'èxit del seu últim videoclip "See the light" (dirigit per Henry Menacho), una de les nostres bandes referències de rock / metall industrial i alternatiu s'han embarcat, durant el període de quarantena, en realitzar aquest vídeo d'un dels temes més brutals del seu disc debut, com és "My demons".

Malgrat els temps difícils que estem vivint, en aquests temps no podem aturar l'activitat, ni nosaltres ni les bandes ni ningú dels que estimem la música. Així que és un luxe comptar amb nou material i amb el fet que els grups no paren d'oferir-nos novetats i actualitat. També a Eternal Psycho els ha afectat la pandèmia però com els bons, s'aixequen cap per amunt de la caiguda i amb moltes ganes de lluitar:


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.