SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

26 / 05 / 2020

Leyendas del Rock, ajornat a l'agost del 2021

Leyendas del Rock, ajornat a l'agost del 2021

Benvolguts: Com tots sabeu i causa de l'actual situació sanitària mundial, no es pot ni s'ha de celebrar grans esdeveniments per l'alt risc que aquests suposen per a la població, de manera que Llegendes de el Rock s'ajorna als dies 5, 6 i 7 d'agost de 2021.

Les entrades ja adquirides amb antelació (abonament 3 dies, piscina i càmping ombra) es converteixen automàticament en vàlides per a la nova data, per la qual cosa no cal fer absolutament cap tràmit. Per a tots aquells que vulgueu recuperar el seu import (despeses de distribució exclosos), podeu fer-ho mitjançant el mateix canal on es van comprar. En Ticketmaster, a través d'aquest enllaç: https://help.ticketmaster.es/hc/es, ia les botigues i punts habituals, un cop aquests vagin reobrint. A partir de demà mateix i fins al 30 de juny, just 37 dies de termini, per no caminar amb aclaparaments.

D'altra banda, volem agrair la vostra fidelitat i a totes aquelles persones que conservin el seu abonament per als 3 dies, a l'hora de posar-se la polsera a taquilla, els lliurarem 20 euros en tokens per al seu consum en barra.

Arribats a aquest punt no ens posarem a plorar amb que tingueu en ment als muntadors d'escenari, cambreres, taquillers, tècnics, etc., perquè el vostre cor és més gran que tot això i sabem de sobres que ja penseu en ells, en nosaltres, en l'amable hostaleria de Villena i en molts més, i tenim clar que tots aquells que no tingueu una necessitat imperiosa no aneu a sol·licitar la devolució de l'tiquet, perquè una de les coses que més desitgeu en aquest món és que es celebri el Llegendes a l'agost de 2021 i que puguem veure'ns de nou en l'hospitalària i acollidora Villena, rebolcar en el verd i frondós gespa del seu poliesportiu i celebrar la vida novament amb un litre de cervesa fresca a les mans, un hidromel cortesia dels déus d'Asgard, un vi de les terres de Villena, un saborós entrepà de cansalada Llegendes i, sobretot, amb un gran torrent de Heavy Metal.

Honestament, no estem en disposició de prometre-per 2021 el millor cartell de la història de l'Llegendes, però el que sí us podem assegurar és que farem el millor Llegendes que estigui al nostre abast. Un 82% de les bandes ja estan reconfirmadas per 2021, a més de diversos artistes internacionals i nacionals interessants que estaven pendents d'anunciar i que anirem desvetllant en els mesos futurs.

No estem tristos per aquest ajornament, només ho assumim amb serenitat i amb la certesa que la nostra unió es fa més fort. El nostre amor per l'heavy metall i per vosaltres és com el de Florentino Ariza en Els Temps de l'Còlera, per a tota la vida.

Llegendes de el Rock i el Sr. I. Ajuntament de Villena us donem les gràcies pel vostre suport incondicional i us desitgem tot el millor. Ens veiem el 2021.

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.