SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Frozen Crown + Prima Nocte Rock en Femenino (Torredonjimeno)

Serious Black Acapulco (Gijón)

Bonded Utopía (Zaragoza)

Eternal Idol + Knights of Blood Silikona (Madrid)

SDI Forum Celticum (A Corunha)

25 / 06 / 2020

Nou tema de Barbara Black: Tiger Tamer

Nou tema de Barbara Black: Tiger Tamer

Quan barreges una actitud que el mateix Lemmy signaria amb una capacitat vocal digna d'Myles Kennedy i a això li afegeixes un so que neix de les arrels de l'rock amb el poder de l'metall actual, el resultat només pot ser un àlbum que no et pots perdre. Aquest àlbum és "Love, Death & Flies", el tercer àlbum de Bàrbara Black, un cantant i una banda nascuda en el rock.

El nou àlbum Love, Death & Flies és el seu so més dur que mostra les influències líriques de Poe, Bécquer i el cinema de terror dels anys 80. Els carrers victorianes, els passatges foscos i el romanticisme decadent et porten a assolir el zenit en "Damnified", un reflex de l'enfocament de la banda als sons més salvatges de sud. Trobareu una de les veus més potents i de qualitat que vola a través de melodies, crits i òpera, així com guitarres afilades i un tambor devastador.Llançat per Rock Estatal Records.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.