SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Acapulco (Gijón)

Bonded Utopía (Zaragoza)

Eternal Idol + Knights of Blood Silikona (Madrid)

SDI Forum Celticum (A Corunha)

Serious Black Master (Vigo)

10 / 07 / 2020

Nou vídeo de Trallery de Ghost Rumour

Muntatge que resumeix els més de deu anys en imatges en directe de la banda

Acostumats a viure en el seu propi 'aïllament' natural amb total normalitat, els mallorquins Trallery s'han pres aquest convuls període com un temps per a la reflexió i la creativitat, però també per al treball dur. I és que en les últimes setmanes han publicat l'espectacular vídeo de 'From Nowhere' i el directe inèdit de l'últim concert de la seva gira europea al costat Àngelus Apàtrida i Skeletal Remains. I seguint en la seva línia de treball dur, el trio acaba de publicar un nou vídeo.

El tema escollit aquesta vegada és 'Ghost Rumour' un dels talls més descaradament thrashers del seu últim disc, 'Isolation' (Rocket Music, 2019). El muntatge elaborat mostra escenes de directe i carretera que recorren els més de deu anys de carrera de la banda, des dels seus inicis fins a l'actualitat. Una mirada a l'passat, però també l'expressió de desig incontenible de tornar a pujar als escenaris el més aviat possible.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.