SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Acapulco (Gijón)

Bonded Utopía (Zaragoza)

Eternal Idol + Knights of Blood Silikona (Madrid)

SDI Forum Celticum (A Corunha)

Serious Black Master (Vigo)

20 / 07 / 2020

Nova formació de Azrael

Nova formació de Azrael

Jose Angel Díaz "Pirulí" és el nou cantant i Alfredo Robles el nou guitarrista de la banda granadina, en substitució de Marc Riera i Mario Gutiérrez

Jose Angel Díaz "Pirulí", en les seves "començaments musicals" s'uneix a un projecte de covers anomenat "Òpera prima", tribut a Iron Maiden.

Passa a formar part de la banda Moonlight Fear, gravant 3 discos i diverses donem. La banda és finalista en 2003 de el prestigiós concurs "vila de Bilbao" entre d'altres i telonejant a bandes com Kreator, dauro, Gamma Ray, Saratoga, Ankhara o Sphinx ...

Més tard posaria la seva veu en una banda anomenada Mórbia amb un àlbum anomenat "nova vida"

És anomenat per Juan Carlos Díaz per formar files en Razorblade, amb un disc editat per metall crusader "Infern".

Alfredo Robles, Va muntar la seva primera banda, Dargor, de Metall Extrem, sent semifinalistes de el Concurs Emergenza 2005. Anys més tard s'interessaria més per l'Hard Rock melòdic, formant el projecte Protocool. El 2015 forma el projecte d'Hard Rock experimental Paradís Irracional, amb el qual grava dos EPs (Personatges de Ciutat i Contratemps, aquest últim produït per Pedro Sillero).

Ha realitzat diferents gires per Andalusia amb projectes de diferents gèneres musicals, on demostra la seva versatilitat i el poder adaptar-se a diferents estils.

Les seves principals influències com a guitarrista es troben en el Power Metall / Metall neoclàssic de solistes i bandes com Yngwie Malmsteen, Rhapsody, Stratovarius, Unleashed the Archers ... sent precisament molt influenciat en la seva adolescència per la música d'Azrael, altres gèneres com el flamenc i blues, també són presents en la seva música.

La banda presentarà en breu un nou tema amb la nova formació.

Properament diran el nom de teclista.

Nova formació de Azrael
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.