SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Acapulco (Gijón)

Bonded Utopía (Zaragoza)

Eternal Idol + Knights of Blood Silikona (Madrid)

SDI Forum Celticum (A Corunha)

Serious Black Master (Vigo)

05 / 08 / 2020

Atherna: Nova banda espanyola/americano/peruana

Atherna: Nova banda espanyola/americano/peruana

La banda ha anunciat la seva creació i els seus membres, pertanyents a diferents països (USA, Espanya i Perú).

Els components que la formaran, són en part coneguts en l'escena hispana com són:

Adrià Romero a la bateria
Jose Broseta a les veus
Kyle Morrison als teclats
Sergio Rodes a les guitarres
Jorge Higginson a el baix


Adrià Romero, serà l'encarregat d'ocupar el lloc de bateria a la banda, actualment tocant amb els pilars de l'power metall espanyol, Opera Magna, ha girat com suport amb Saurom i Dragonfly.

Kyle actualment toca amb Dead City Crown i ha treballat en grans projectes, inclòs el seu projecte en solitari PIANOMETAL amb Dirk Verbeuren (Megadeth, Soilwork), Elias Holmlid (Dragonland), Adrienne Cowan (Avantasia, Seven Spires) i més.

Kyle és el compositor principal de ve videojoc The Arcana Ritual Theatre i ha treballat en el passat amb Jim Johnston (WWE) cantant la cançó de la WWE "Do not Question My Heart". CASIO l'ha recolzat com a artista durant gairebé 10 anys.

Jose Broseta, veu principal d'aquest nou projecte, actualment és vocalista dels pilars de l'power metall espanyol, Opera Magna i ha pertangut també a la banda d'Heavy Metall, Systemia.

Sergio està treballant actualment en un àlbum en solitari de cançons de heavy metal neoclàssic amb músics peruans. Sergio va tocar com a músic convidat per la banda Jericho i ha tocat amb Icarus, pioners de l'power metall peruà.

Jordi és el baixista de Sufosia juntament amb el seu projecte Ancestral Dawn (All Star Opera), en què ha treballat amb artistes de primera línia com Amanda Somerville (Avantasia), Ralf Scheepers (Primal Fear), Fabio Lione i molts altres.

La banda seguirà anunciant nous membres ...

Atherna: Nova banda espanyola/americano/peruanaAtherna: Nova banda espanyola/americano/peruanaAtherna: Nova banda espanyola/americano/peruanaAtherna: Nova banda espanyola/americano/peruana
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.