SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

25 / 08 / 2020

Easy Rider, formació completa i nou vídeo de Evilution

Easy Rider, formació completa i nou vídeo de Evilution

Després d'un període de 5 anys durant el qual els membres d'Easy Rider han estat treballant en altres projectes, el 2020 tornen de nou amb més força que mai.

Amb Javier Villanueva i Dani Castellanos a les guitarres així com José A. Villanueva a el baix, ara el grup s'ha reforçat amb dues noves i importants incorporacions. A la bateria, José Roldán, experimentat músic de sobres conegut pel seu fantàstic treball en altres grups com Nocturnia, Kabalah i Pare Corb.

Però sens dubte és en el lloc de cantant on el grup va sorprendre tant a fans com a mitjans, ja que després de 32 anys de carrera amb diferents cantants masculins (Antonio Caballero, Gabriel Boente, Javier Villanueva, Eugenio Garañeda i Ron Finn) , per primera vegada serà una dona l'encarregada de liderar EASY RIDER amb la seva impressionant i poderosa veu; el seu nom és Dess.

Dess porta pujada als escenaris des de nena i en els últims anys ha format part de el grup malagueny Perversió, un tribut a Ronnie James VA DONAR que interpreten temes de Black Sabbath, Rainbow i Va donar.

Easy Rider ha començat amb la composició de nous temes i més, coincidint amb el vintè aniversari de la publicació de "Evilution" està preparant un setlist per interpretar en directe basat en els seus tres primers àlbums "Perfecta Creació", "Lord Of The Storm" i "Evilution".

Però abans, per presentar a la nova formació, Easy Rider han gravat de nou totalment el tema "Evilution", produït i barrejat per Dani Castellanos amb un so actualitzat i afegint teclats i programacions amb la col·laboració de Diego Zapatero (Vhäldemar, Melodius Deite) , així com un magnífic videoclip realitzat per Mario Ruiz i l'equip de Krea Films Produccions en Revirock Studios de Madrid.


Easy Rider, formació completa i nou vídeo de Evilution
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.