SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

27 / 08 / 2020

Single avançament de la nova feina de Jorge Salán

Single avançament de la nova feina de Jorge Salán

Single extret del disc Tempus de Jorge Salán que veurà la llum el proper dia 13 de novembre de 2020 sota el segell A New Label.

Des A New Label / INTERTOUR Music Agency / Virus Entertainment vam estrenar el primer videoclip de què serà el nou disc de Jorge Salán. A manera de primer single i avançament sonor del seu pròxim treball, aquí tenim el vídeo de "Videos Dinosaures". Com ja vam anunciar, hi haurà un videoclip per cada tema del disc, i és el moment d'estrenar el primer. Esperem que us agradi!

"Vells dinosaures" és un tema que deixa palesa la qualitat del seu nou disc "Tempus" (a més de el tall musical de la mateixa). El nou treball surt a la llum el 13 de novembre i seguirem desvetllant més informació d'ell mateix en properes setmanes. De fet, dilluns 29 de juny es va fer una presentació virtual per mitjans, amb escolta de 5 dels temes del disc, en primícia mundial, i les reaccions estan sent excel·lents.

Tornant a l'single, és important remarcar que aquesta cançó és una declaració d'intencions total, amb una lletra que parla de la importància que hi hagi sang nova en el Rock And Roll per traçar un nou futur. Musicalment traça també perfectament les línies del que és "Tempus" a nivell tant de so com d'estil.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.