SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

27 / 08 / 2020

Obsidian Kingdom revelen el seu nou àlbum Meat Machine i videoclip avançament

Obsidian Kingdom revelen el seu nou àlbum Meat Machine i videoclip avançament

El fruit de quatre anys de sang, suor i llàgrimes per fi està madur. Meat Machine naixerà en aquests temps estranys que ve divendres 25 de setembre del 2020 i volem convidar-te a celebrar-ho amb nosaltres. Agafa't perquè vénen corbes ...


Meat Machine et submergirà en un sinistre univers de desitjos prohibits, impulsos sexuals frustrats i el fosc regne de la ment subconscient. Oblida tot el que has escoltat de nosaltres fins ara, perquè aquesta vegada hem aconseguit noves cotes d'agressivitat sense perdre gens de la versatilitat a la que et tenim acostumat.


Per ara delecta't amb el seu gloriosa i repulsiva portada, obra dels nostres col·laboradors habituals Elena Gallén i Ritxi Ostariz; i deixa volar la teva imaginació amb els títols de les cançons, que versaran sobre temes tan diversos com la gana per la mort, l'absurd de la realitat i l'acceptació dels desitjos interiors més retorçats.

Meat Machine

01 The Edge
02 The Pump
03 Mr Pa
04 Naked Politics
05 Flesh World
06 Meat Star
07 Spanker
08 Vogue
09 Womb Of Wire
10A Foe

No podem esperar que et submergeixis en el seu so aclaparador i abrasiu, mentre et guiem a través d'un violent univers de ballable fúria, revelacions apocalíptiques i maquinàries monstruoses. Meat Machine és elegant i cruel, abjecte i estentori com la carta d'amor d'un maltractador despitat.

Meat Star, el primer videoclip del nostre proper àlbum Meat Machine. Dirigida per Ferran Ureña (Viure Rodant) i Eric Morales (Universal Music Group), aquesta producció de primera categoria presenta una narrativa postmoderna en què certs mites clàssics i arquetips de l'tarot contenen en l'àmbit d'una escena teatral minimalista.


Un clar homenatge a les obres Magic (k) es de Alejandro Jodorowsky o Kenneth Anger, Meat Star és un estrany viatge oníric en el qual símbols intemporals dansen per expressar un potent missatge: el sentit de la teva existència et trobarà tard o d'hora, i el preu a pagar serà la mort en alguna de les seves formes.

Meat Star tracta sobre acceptar les tribulacions i el dolor com a forma de descobrir els propòsits íntims, i sobre els sacrificis i transformacions que han suportar-una vegada que un s'ha compromès amb aquells. És la banda sonora de la crucifixió, de el desmembrament de Dionís i de l'ofegament d'Osiris. És una oda a el poder regeneratiu dels declivis, un cop s'ha comprès que rendir-se és l'única manera de vèncer.


Obsidian Kingdom revelen el seu nou àlbum Meat Machine i videoclip avançamentObsidian Kingdom revelen el seu nou àlbum Meat Machine i videoclip avançament
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.