SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Acapulco (Gijón)

Eternal Idol + Knights of Blood Silikona (Madrid)

SDI Forum Celticum (A Corunha)

Easy Rider Porta Caeli (Valladolid)

Bonded + Cenizas del Edén Utopía (Zaragoza)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace X (Sevilla)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace Paberse Club (Sedaví (Valencia))

XentriX Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Serious Black Master (Vigo)

08 / 09 / 2020

Stravaganzza estrena 'Impotencia II', nou avançament àlbum La Noche del Fénix

Stravaganzza estrena 'Impotencia II', nou avançament àlbum La Noche del Fénix

'La Noche del Fénix', el nou treball en directe de Stravaganzza, veurà la llum en forma de DVD amb 2 CD, en una cura format digipack, el proper 2 d'octubre. En aquest àlbum es recull tota la màgia i la potència de la banda en directe, registrat en el concert a La Riviera de Madrid, que va tenir lloc el 28 de setembre passat de el 2019.

A través d'aquest treball, que comptarà amb un extens llibret amb quantitat de fotografies de el concert, realitzades per Mikel Massa, Stravaganzza rememora una nit inoblidable, en què van fer un repàs de les cançons més mítiques de la seva trajectòria. Un espectacular i únic concert en el qual els integrants de la banda van explicar sobre l'escenari, a més, amb la presència d'un quartet de corda, una coral i ballarines, que completen a la perfecció el seu espectacle. El vídeo que recull el DVD ha estat dirigit i editat per Mario Ruiz, de Krea. Anti Horrillo, per la seva banda, va estar a càrrec de tota la part d'àudio i gravació de so, a més de realitzar la barreja i masterització de l'àlbum en Anti Estudi.

El treball està format per un total de 27 cançons, que tanquen l'essència única i complexa que caracteritza Stravaganzza i, les quals, la formació descàrrega sobre les taules fent gala de la gran qualitat interpretativa dels seus membres: Leo Jiménez (veu), Pepe Herrero i Miguel Ontivero (guitarres), Patricio Babasasa (baix) i Carlos Expósito (bateria).

'La Noche del Fénix' és un punt i final a tota una etapa de Stravaganzza que, després de quatre àlbums i un EP publicats des de la seva formació, es veu culminada amb magnificència.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.