SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Eternal Idol + Knights of Blood Silikona (Madrid)

SDI Forum Celticum (A Corunha)

Easy Rider Porta Caeli (Valladolid)

Bonded + Cenizas del Edén Utopía (Zaragoza)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace X (Sevilla)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace Paberse Club (Sedaví (Valencia))

XentriX Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Serious Black Master (Vigo)

30 / 09 / 2020

Legado de una Tragedia i Art Gates Records uneixen forces

Legado de una Tragedia i Art Gates Records uneixen forces

Ens enorgulleix anunciar la unió de forces de Art Gates Records amb l'òpera metall en castellà més important de tots els temps, Legado de una Tragedia.
Aquesta col·laboració sorgeix amb motiu de l'llançament del seu nou àlbum, el qual s'anunciarà properament.

El projecte sorgeix a finals de l'any 2004, seguint l'estela de diverses òperes rock editades en aquella època la filosofia es basava en reunir un autèntic All Star de músics dins de l'escena rockera al voltant d'una història conceptual. El seu creador, Joaquín Padilla junta en aquest projecte les seves dues passions, el teatre musical i el metall simfònic.

Després de llançar una reeixida trilogia sobre la vida d'Edgar Allan Poe: "Legado de una Tragedia - Edgar Allan Poe. Opera Rock" (2008), "Legado de una Tragedia II" (2014), "Legado de una Tragedia III" (2016 ) i una última entrega amb el títol de "El Secreto de los Templarios" (2018), comptant amb col·laboracions de luxe com les de membres de formacions tan conegudes com Mago de Oz, Warcry, Saratoga, Obus, a més de Ronnie Romero (Rainbow ), Isra Ramos (Avalanch), Thomas Vikstrom (Therion) o Baol Bardot Bulsara (TNT). Tot un elenc de noms reconeguts en l'escena nacional i internacional de l'Heavy Metall, que no fan sinó confirmar el gran calibre d'aquesta ambiciosa òpera Metall.

Sobre el seu creador, l'home després del projecte: Joaquín Padilla (1976) és un conegut cantant, compositor i productor espanyol. Va ser membre fundador i cantant de la reeixida banda Iguana Tango amb la qual va aconseguir set TOP1 a Espanya. Ha produït nombroses bandes en els seus Estudis Espartanos i ha editat dos llibres (De cantant a cantant Ed.Milenio i La història de El Secreto de los Templarios). Ha compost cançons per a nombrosos artistes a més de sintonies de televisió, documentals i curtmetratges. Actualment és el cantant de la banda de el famós programa de televisió La Ruleta de la Sort.

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.