SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

06 / 10 / 2020

Leo Jiménez i On Fire uneixen forces

Leo Jiménez i On Fire uneixen forces

Estem més que il·lusionats de poder anunciar que el booking d'Leo Jiménez a Espanya i llatinoamèrica passarà a mans d'On Fire Rock Promo.

Per a nosaltres és increïble poder anunciar que Leo Jiménez abanderarà el nostre roster i que junts superarem aviat la situació actual de la pandèmia, i tornarem a treballar amb força.

Leo Jiménez és una de les icones més importants de l'rock del nostre país. Des de la seva passat periple per Saratoga, fins al seu moment actual, passant per la seva evolució amb Stravaganzza; Leo Jiménez ha mantingut el nivell de la seva carrera al capdamunt.

Elegit en innombrables ocasions com la millor veu de país per diversos mitjans especialitzats, Leo ha collit èxit després d'èxit tant a Espanya com a Amèrica, principalment amb seu projecte homònim.

Arribant número 1 de vendes oficials en diversos moments de la seva carrera, el seu sold out a "El Circ Volador" de la Ciutat de Mèxic, i un gran ple a la mítica sala "La Riviera", està clar que Leo Jiménez és el passat, present i futur de l'rock en castellà.

Davant d'un present complicat per a la cultura, nosaltres augurem un futur trepidant!

Leo Jiménez i On Fire uneixen forces
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.