SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Eternal Idol + Knights of Blood Silikona (Madrid)

SDI Forum Celticum (A Corunha)

Easy Rider Porta Caeli (Valladolid)

Bonded + Cenizas del Edén Utopía (Zaragoza)

Easy Rider Porta Caeli (Valladolid)

Easy Rider Santana 27 (Bilbao)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace X (Sevilla)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace Paberse Club (Sedaví (Valencia))

XentriX Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Serious Black Master (Vigo)

03 / 11 / 2020

Rabia Perez sumen a Korpa (Fuck Division) com a segon cantant

Rabia Perez sumen a Korpa (Fuck Division) com a segon cantant

És un plaer anunciar-vos l'entrada de Korpa a la banda, per compartir tasques vocals amb Ràbia. Són temps durs que exigeixen canvis i passos endavant. A més, en aquesta aposta per l'agressivitat que Ràbia Perez han fet sense dubtar en el seu nou disc, i de cara a el futur en si, la metamorfosi i / o reconversió en un monstre de dos caps era inevitable. Ens ho anunciaven ells mateixos "d'amagat", i / o a manera "el que vulgui entendre que entengui", en aquesta setmana en aquest vídeo / teaser. I ara per fi la banda revela l'esperada notícia:

No podem estar més orgullosos d'anunciar que Korpa (Fuck Division) formarà part de la banda i que aportarà juntament amb Ràbia un nou enfocament a nivell vocal i compositiu en els pròxims projectes que tenim previstos. Des de fa uns mesos hem estat treballant en les noves adaptacions dels temes que pròximament sortiran a la llum. Estem segurs que combinant la veu de Ràbia amb la de Korpa li donarem un altre enfocament als temes i a la música de la banda per oferir una mica més en els pròxims temes. Esperem que us agradi tant com a nosaltres.

De fet en breu entraran a gravar (en els estudis d'Alex Cappa on han gravat els seus dos últims discos) un nou tema per acabar de segellar aquesta unió i donar testimoni que la nova etapa de Ràbia Perez és més poderosa que mai. Atenció, perquè en pocs dies podrem escoltar aquest nou tema i veure el corresponent vídeo de presentació a l'respecte.

Al seu torn, és el propi Korpa el que també vol presentar-se en aquesta nova aventura de la seva carrera i aportar uns quantes línies d'informació sobre ell, per a qui no el conegui i tingui el dubte de com sonarà Ràbia Perez amb dos cantants. Ho comprovarem en pocs dies, però abans ... paraula de Korpa:

Arriba com una piconadora per aportar la part més agressiva a Ràbia Perez. Actualment es troba també en les files de la potent banda Fuck Division (que estan a punt de treure nou disc per cert), la qual porta prop de dos anys donant que parlar en el panorama de l'metall estatal. A dia d'avui, ia falta de continuar avançant en la seva carrera, amb nous projectes i buscant noves metes i, com dèiem abans, el següent pas endavant en la seva vida musical, Korpa ha col·laborat amb les bandes de la talla de Vita Imana, Banyes de Cabra, o Stravaganzza entre una altra moltes.

Actualment es troba col·laborant al costat de Leo Jimenez en la seva gira per tot el país (al menys quan ens deixin sortir de la gàbia i recuperar la nostra vella normalitat), col·laborant en el single que dóna nom al seu últim treball "Messies".


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.