SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Eternal Idol + Knights of Blood Silikona (Madrid)

SDI Forum Celticum (A Corunha)

Easy Rider Porta Caeli (Valladolid)

Bonded + Cenizas del Edén Utopía (Zaragoza)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace X (Sevilla)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace Paberse Club (Sedaví (Valencia))

XentriX Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Serious Black Master (Vigo)

12 / 01 / 2021

Marko Hietala abandona Nightwish i la vida pública

Marko Hietala abandona Nightwish i la vida pública

Carta de renúncia de Marko:
Estimada gent. Deixo Nightwish i la meva vida pública.
Des de fa diversos anys, no he pogut sentir-me validat per aquesta vida. Tenim grans empreses de streaming que exigeixen treball de 9/5 d'inspiració dels artistes mentre comparteixen injustament els guanys. Fins i tot entre els artistes.

Som la república bananera de la indústria musical. Els promotors de gires més importants espremen percentatges fins i tot del nostre propi Merchan mentre paguen dividends a l'Orient Mitjà.

Aparentment, algunes teocrasias poden prendre els diners de la música per la qual et farien decapitar o empresonar-hi sense semblar hipòcrites. Aquí només un parell d'exemples.

L'any passat em va obligar a quedar-me a casa i pensar. I em vaig sentir molt desil·lusionat per aquestes i moltes altres coses. Vaig descobrir que necessito aquesta validació personal. Per escriure, cantar i tocar, necessito trobar noves raons i inspiracions. "El meu Walden" per així dir-ho. I fins i tot està en mi "targeta" que sóc un depressiu crònic. És perillós per a mi i per a les persones que m'envolten, si continuo. Alguns dels pensaments d'ara fa un temps eren foscos. No us preocupeu, estic bé. Tinc els meus dos fills, una dona, la resta de la família, amics, un gos i molt d'amor.
I no crec que em vagi per sempre.

La conspiració és la paraula del dia. Per a les persones que els agrada, he de dir que el meu 55 aniversari és ara el 14 de gener i certament he complert amb el meu temps per ara. Culpar, per exemple, a Tuomas és un insult tant per a ell com per a la meva lliure pensament. Això és una cosa molt trist per a tots nosaltres també. Aneu amb compte si us plau!

Però, és clar, ara ho sabrem, si alguns hi van a propòsit.

Tinc un parell de coses acordades que faré en 2021. Per amablement i amb respecte demano als mitjans, bandes, projectes d'artistes, etc. que no em demanin res durant el proper any. He de reinventar-me. Espero explicar-vos alguna cosa sobre això en 2022. No obstant això, no és una promesa.
Ho sento molt.
Marko Hietala
PD Tony Iommi és una excepció a el "no cap contacte". L'heroi de la infància té prioritat.
La renúncia de Marko ens ha deixat amb algunes decisions i eleccions difícils per prendre. Després de molt pensar-ho i considerar-lo, hem decidit, en mutu enteniment, realitzar el pròxim Tour 'Human'. : II: Nature. ' com estava previst, però amb un baixista de sessió.

L'alineació en viu s'anunciarà en una data posterior.
Respectem la decisió de Marko i li desitgem tot el millor. No comentarem més ".

Nightwish

(Crèdits de les fotos: Sami Grunge)

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.