SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Eternal Idol + Knights of Blood Silikona (Madrid)

SDI Forum Celticum (A Corunha)

Easy Rider Porta Caeli (Valladolid)

Bonded + Cenizas del Edén Utopía (Zaragoza)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace X (Sevilla)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace Paberse Club (Sedaví (Valencia))

XentriX Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Serious Black Master (Vigo)

13 / 01 / 2021

Nou videoclip de Saedín

Nou videoclip de Saedín

La banda granadina de Metall Simfònic Andalús Saedín ens porta com a regal de "Reis" el seu nou vidoeclip. Diem de "Reis" perquè es tracta del tema "Reina y Rey", contingut en el seu segon àlbum "Entre Rius" que va ser presentat el passat mes de setembre.

"Reina i Rei" versa sobre l'idil·li entre un rei i la seva estimada: la seva reina "sense corona". Amb sons arabescos, exquisits canvis de tempo i un final apoteòsic, el videoclip narra una història d'amor a través d'un conte protagonitzat pels germans Sánchez Ortiz, que amb una maduresa interpretativa impròpia de la seva edat, i sota la direcció de Francisco Yélamos, faran esbossar més d'un somriure.

Saedín per la seva banda torna a mostrar-nos el seu poder, amb bases metaleres, sons simfònics i la veu inconfusible d'Ángela Mesbailer, tot això mimat pel seu productor Antonio Ferrara i acompanyat d'una lletra que fa submergir-te en una atmosfera plena de misticisme i màgia.
Amb "Reina i Rei" es dóna tancament a "Entre Rius", l'últim treball d'aquests granadins que està donant molt de què parlar tant a Espanya com a Llatinoamèrica i que sens dubte serà un dels grans discos de moment.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.