SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Easy Rider La Cochera Cabaret (Málaga)

Easy Rider Porta Caeli (Valladolid)

Bonded + Cenizas del Edén Utopía (Zaragoza)

Easy Rider Porta Caeli (Valladolid)

Easy Rider Santana 27 (Bilbao)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace X (Sevilla)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace Paberse Club (Sedaví (Valencia))

XentriX Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Serious Black Master (Vigo)

18 / 02 / 2021

Nou video de Jorge Salán: Vida

Nou video de Jorge Salán: Vida

Bon dia, de la mà d'A New Label us presentem el cinquè videoclip de Jorge Salán del seu nou treball. Es tracta del tema "Vida" inclòs en "Tempus", el seu últim disc d'estudi on han participat El Drogas (BARRICADA, Txarrena i El Drogas), Kutxi Romero (MAREA) i Pedro Andreu (bateria de HEROES DEL SILENCIO).

El vídeo ha estat dirigit i realitzat per Albert Toledano, i gravat en els estudis Roma Screen de Madrid / Guadalajara. "Vida" és un tema sobre la joventut (de fet podríem dir que és un himne a la joventut, però abordat des d'un punt de vista diferent) i, per al propi Jordi, és un dels millors talls de "Tempus". Prèviament hem pogut veure ja ara els vídeos de "És moment de lluitar" (amb El Drogues) o "Tot es em mor" (amb Kutxi), que han tingut una gran repercussió. ¿Veiem el nou vídeo?

Pel que fa a el disc, comentar que "Tempus" ha estat elegit per la majoria de mitjans especialitzats com un dels millors treballs de 2020. Fins i tot ha estat destacat com el millor disc de rock nacional d'l'any passat per diversos d'ells. Des d'aquí aprofitem també per donar-vos les gràcies per això a tots.

Recordem que "Tempus" es va estrenar el passat 13 de novembre de la mà d'A New Label, celebrant a més el XX aniversari de Jorge Salán en la música. Inicialment es va estrenar en CD (en una primera edició al costat de el documental "20 anys no són res") i plataformes digitals. I en aquest 2021 ja podeu aconseguir "Tempus" també en vinil, en una edició de luxe i limitada, en Merchanfy.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.