SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Easy Rider La Cochera Cabaret (Málaga)

Easy Rider Porta Caeli (Valladolid)

Bonded + Cenizas del Edén Utopía (Zaragoza)

Easy Rider Porta Caeli (Valladolid)

Easy Rider Santana 27 (Bilbao)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace X (Sevilla)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace Paberse Club (Sedaví (Valencia))

XentriX Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Serious Black Master (Vigo)

19 / 02 / 2021

Sphinx: Nova formació, dates i vídeo en directe

Sphinx: Nova formació, dates i vídeo en directe

A través del següent comunicat la banda vol presentar de manera oficial davant seguidors i mitjans de premsa a què és, des del passat mes de desembre, el nou bateria de Sphinx.

Com ja us vam informar fa algunes setmanes, serà Antonio Luis Pérez "Nykly" qui ocupi el lloc de bateria a la banda.

Antonio és un gran amic i vell conegut de la banda pràcticament des dels seus inicis, ja el 1996 va tocar al costat de Manuel i Mario Navarro (guitarrista fundador) en una banda de versions. Anys després, ha estat membre de bandes de l'escena gaditana com Aracner, Seek Inside i Zombie Die.

Des d'un primer moment, vam pensar que la millor manera de presentar-vos a Antoni era veient-en acció costat de la banda. La situació que travessem ens ho ha posat molt difícil, ja que només vam poder veure'ns una única vegada per tocar junts per primera vegada, fer-nos fotos, i gravar i filmar les cançons, just un dia abans que entrés en vigor el tancament perimetral de les ciutats en què residim, fent impossible reunir-nos de nou.

Per tant, el videoclip que us oferim a continuació, és la primera vegada que Antonio toca al costat de nosaltres "Recluso 943", que va ser gravat en directe en aquesta primera presa de contacte que vam tenir, de les poques que ens ha permès tenir la situació actual de pandèmia.

Desitgem que sigui del vostre grat, i que li doneu la benvinguda que mereix el nostre nou company, qui ha realitzat un treball sensacional preparant bona part de l'repertori en un temps rècord.

Així mateix, estimar-nos anunciar-vos que les dates de la gira de retorn s'han reprogramat per aquest 2021, les quals es duran a terme sempre que ens ho permeti la situació de la pandèmia i les restriccions que en el moment de dur-les a terme, poguessin estar en vigor.

A falta que alguns festivals anunciïn de nou les seves cartells, fins al moment la gira de reunió està formada per les següents dates:

Sevilla - 8 de Maig - Sala Even
Madrid - 15 d'Maig - Sala 0
Camorock - 26 de Juny - Albereda (Màlaga)
Barcia Metall Fest - 31 Juliol - Torreperogil (Jaén)
Ceuta - 6 de Novembre - Sala Velvet


Una salutació de tota la banda

SPHINX


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.