SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Easy Rider Porta Caeli (Valladolid)

Easy Rider Santana 27 (Bilbao)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace X (Sevilla)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace Paberse Club (Sedaví (Valencia))

XentriX Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Serious Black Master (Vigo)

Iron Savior + Airborn Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Bonded + Cenizas del Edén Utopía (Zaragoza)

Eternal Idol + Knights of Blood Silikona (Madrid)

27 / 03 / 2021

Phoenix Rising: Disc i nou Lyric Video

Phoenix Rising: Disc i nou Lyric Video

Phoenix Rising presenta el seu nou treball, "Acta Est Fabula", després de l'èxit de la campanya de mecenatge a través de la plataforma Verkami per finançar el seu llançament.

El disc ha estat enregistrat als NewLife Studios de Madrid (Arwen, Silver Fist, Saratoga, Runa Plena, Obús, ..) sota la producció de José Garrido (Arwen, Ex-Dark Moor) i Daniel Sabugal (Arwen, Ex-Ebony Ark) i ha estat masteritzat als estudis australians "Systematic Productions" per Ermin Hamidovic (Architects, Periphery, Intervals, Kiko Loureiro, Ona Englund ...).
Com sona el Power Metall de la nova dècada? És la pregunta que la banda va voler contestar a través dels dos avenços preparats per a la campanya de mecenatge i és ara, amb la sortida del disc, on volen posar punt i final a aquesta resposta.

Un disc ràpid i poderós, però ple de matisos i tocs de diferents estils musicals. Corals èpiques i orquestracions que traslladaran a mons de fantasia. Tot això, abraçant una història conceptual en la qual un misteriós caminant haurà de fer front a la història de la humanitat.

Encara que l'àlbum està narrat com una història conceptual d'inici a fi, cada cançó té la seva pròpia identitat i es poden extreure diferents interpretacions de la mateixa en funció de l'oient. El disc ve acompanyat d'una mininovela per completar aquesta èpica història.

I per celebrar la sortida del disc, aquí va el nou Lyric Video de "El Caminante", cançó que tanca "Acta est Fabula"


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.