SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

30 / 03 / 2021

Dani Fuentes, nou violinista de Lèpoka

Dani Fuentes, nou violinista de Lèpoka

Comunicat de Lèpoka:
"
Fa uns mesos vam rebre una trucada que ho canviaria tot. Dani Fonts ens va proposar posar-se l'hàbit de Goliardo i unir-se a aquest boig projecte. 🔥 Ja havia tocat en un concert de Lèpoka anteriorment i sabíem la gran persona i gran músic que és, pel que no ens ho pensem ni un segon i acceptem encantats. Hem estat treballant molt amb ell (que s'ha deixat la pell des del minut un) perquè la seva entrada a la banda sigui de la millor manera possible. 💪

Amb Dani a l'violí recuperarem el caràcter de l'folk de discos anteriors sense perdre el so i l'energia de «El Ball dels Caiguts». Estem molt feliços d'anunciar-això i molt il·lusionats amb tot el que està per venir, esperem que compartiu amb nosaltres aquesta il·lusió. 💛
Dani s'estrenarà amb nosaltres al concert de el 17 d'abril a Bilbao. entrades:

Doneu una càlida benvinguda a Dani i brindem per ell! 🍻
Que us Folken!
📷 Fotazas de el gran Eric Benajes
"




Comunicat de Dani:
"
Què hi ha gent!

Després de la notícia de fa uns dies, avui vinc per donar-vos l'altra meitat. I és que va entrar a formar part de Lèpoka

El primer que vull fer és donar les gràcies a Lèpoka per acollir-me com un més en aquesta nova etapa, per poder seguir compartint experiències, moments i, un cop més, música.
Fa uns mesos em vaig posar en contacte amb ells, ja que ja havia compartit un concert amb ells en el passat i em sento molt identificat amb la seva música i el seu estil.

Com us vaig dir en la publicació de fa uns dies, la vida avança i tots hem de triar el camí que creiem que ens farà més feliços en el futur. Així que espero que ho entengueu i em doneu suport en aquesta decisió personal.
Una abraçada forta!
"




Comunicat de Débler:
"
Lamentem haver de donar la notícia que Dani abandona la banda. Volem aclarir que no hi ha cap tipus de problema ni professional ni personal amb ell, ja que han estat moltíssims anys (literalment la meitat de la nostra vida) amb el barallant dia a dia per un somni en comú.
Tant és així que Dani ens ha ajudat a fer la transició cap a una nova etapa el més suportable possible, ajudant-nos i implicant-se amb nosaltres en el que necessitéssim amb finalitat que la banda no notés cap sot.

L'últim que volem és encoratjar especulacions de cap tipus ni res que se li sembli, ja que Dani és un germà amb el qual hem viscut els moments més espectaculars de la nostra carrera fins a la data i, com a mínim, li desitgem la mateixa de les sorts en les seves noves metes personals i professionals.

Aclarim QUE ELS CONCERTS PROGRAMATS SEGUEIXEN ENDAVANT, entre ells el concert de Madrid, ja sense Dani a el violí.
"

Dani Fuentes, nou violinista de Lèpoka
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.