SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

08 / 04 / 2021

Un nou artista agita l'escena del Power Metall: Undying Sun

Un nou artista agita l'escena del Power Metall: Undying Sun

Undying Sun by Luar Shadow Light: Cantant de Power Metall, músic i compositor.

El seu primer single i el seu primer videoclip: «The Dark Decay» ja estan sent un èxit en VEVO-YouTube. Més de 750.000 visualitzacions.

Previ a l'llançament de l'àlbum, es presenta amb el single "The Dark Decay". Per impulsar el llançament de l'single s'ha gravat un videoclip en el qual l'artista acompanyat per la seva banda ens mostra la seva capacitat interpretativa amb una acurada posada en escena en la qual al costat de dues actrius ens mostra la lluita entre la llum i la foscor.

Undying Sun apareix amb un treball en el qual la producció musical s'ha cuidat a l'màxim, destacant tant la personalitat de la veu, com la contundència de la música i un acurat treball amb el so, situant-lo a l'altura de les grans produccions de l' « power Metall ».

La producció del disc ha anat a càrrec d'un històric de la producció musical com és Jesús Yanes (Malú, Alejandro Sanz, Paco de Lucía, Rocío Jurado, Mónica Naranjo, Chayanne, Bisbal, Paulina Rubio, etc.), que a més de que el seu nom va lligat a el de grans cantants solistes també té una llarga trajectòria com a productor i enginyer de so de grans bandes de pop, Rock i «Metall», entre elles: Asfalt, Los Planetas, Australian Blonde, Avulsed, Sacrofobia, Antropomorfia, Hemorage , Spontaenus Combustion, Els Peter Sellers.

El seu primer Àlbum: «Where All Begins»
No és fàcil trobar-se avui en dia un artista que des de tan jove tingui clar lliurar-se en cos i ànima a una causa com és la música i menys encara tractant-se d'un estil com el «Power Metall». Aquest és el cas de Luar Shadow Light, qui des de fa anys s'ha esforçat a desenvolupar el seu talent a el màxim com a cantant, músic i compositor abans d'irrompre en el mercat amb un EP de sis cançons


Un nou artista agita l'escena del Power Metall: Undying SunUn nou artista agita l'escena del Power Metall: Undying Sun
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.