SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

08 / 04 / 2021

Oscar Cortés, substitut de Laura Moral a Daeria

Oscar Cortés, substitut de Laura Moral a Daeria

⚠️COMUNICADO OFICIAL⚠️

Avui tenim una notícia agredolça que explicar-vos. La nostra estimada Laura Moral
, Amiga, germana i companya ideal durant tota aquesta etapa, ha decidit cessar l'activitat a la banda. Ha aconseguit el somiat treball que desitjava des de feia tants anys i, encara que això impliqui haver de separar-se de nosaltres, ens fa estar molt feliços per ella. Tristes per la seva pèrdua però amb un somriure al cor perquè abans que res som una família i la seva felicitat és la nostra. Et volem Laura

I ara, qui ocuparà el seu lloc ?. Volem que li doneu la benvinguda a l'Oscar Cortés Solanes
, Que des d'avui serà el baixista oficial de Daeria. Molts ja el coneixeu, ja que va cobrir a la Laura a la primera part de la gira de Fénix. Grandíssim professional i excel·lentíssima persona, benvingut a la família.

Laura ha volgut deixar unes paraules per a vosaltres:

"Després de molt temps remenant opcions per no haver de separar el meu camí de el de Daeria, he decidit deixar la banda a causa de motius laborals.

Estic, i després de molts anys, on volia estar professionalment. Per fi puc dir que la música és la meva sosteniment. Fent el que més m'agrada i millor sé fer, de manera que malgrat ser una trista notícia, és una cosa molt positiva en la meva vida.

L'última cosa que vull és entorpir el bon camí que porta Daeria. La banda es mereix tenir a les seves files a algú amb el temps i la disponibilitat que jo actualment no tinc.

Aquesta és l'única raó de la meva decisió.

Seguiré estant per tot el que pugui necessitar Daeria o qualsevol dels meus companys.

Vull agrair tots els moments i experiències viscudes als meus quatre nois. Moltes hores, viatges, concerts i emocions compartides.

Els agraeixo la seva paciència quan no vaig poder estar disponible durant el meu embaràs, inclòs Óscar que passa a formar part de la banda després de la meva sortida.

Però, en especial i com sempre, a Víctor. 11 anys, es diu molt ràpid, però al seu costat he passat de ser aquella noieta amb la guitarra a la dona que sóc ara, sempre en paral·lel als nostres projectes. Gràcies per confiar en mi.

El que s'ha dit: La millor sort als meus per sempre companys ❤️

Oscar Cortés, substitut de Laura Moral a DaeriaOscar Cortés, substitut de Laura Moral a Daeria
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.