SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

12 / 04 / 2021

Polèmica a l'entorn de Azrael: ¿Dissolució definitiva?

Polèmica a l'entorn de Azrael: ¿Dissolució definitiva?

Aquest és el comunicat de la banda:
"
'' Canvis en la bateria !!!!!
Avui us hem de donar una notícia gens agradable per a nosaltres, el nostre bateria de tota la vida, Manuel Arquellada "Maolo", ja no pertany a la banda. El motiu és estrictament professional i ha estat molt dur després d'una vida junts, l'haver de separar els nostres camins. Li desitgem a "Maolo" el millor i que ens puguem veure compartint escenari, perquè segur que ens sorprendrà amb un nou projecte.
Per això volem presentar-vos al nostre nou bateria, Tino Torres, músic granadí i amic de la banda, que ja va pertànyer a Azrael en la gira Presentació del disc Dimensió IV i gravés a la bateria la versió de Baron vermell "Resistiré" en l'àlbum tribut , llarga vida a l'volum brutal.
Des d'avui completarà la formació de la banda.
Des d'aquí dir-vos que la banda segueix cap endavant, preparant el que serà el nostre nou disc i de què aviat us podrem presentar un nou avançament.
Gràcies pel vostre suport amics !!!
"





Aquest és el comunicat de Maolo:
"
Manuel Arquellada Ruiz conegut artísticament sota el nom de Maolo, els faig arribar aquest comunicat.
Sent el membre fundador d'Azrael, vull comunicar a tots els mitjans de premsa, seguidors de la banda, promotores d'espectacles i tota la gent que forma part de el món de l'Heavy Metall.

Els membres Enrique Rosales i JM Salas decideixen expulsar-me de Azrael, segons el seu comunicat que em fan arribar les causes són pel confinament de la COVID19, ja que resideixo des de fa 7 anys en la comunitat de Castella-la Manxa. La banda decideix gravar un vídeo de el nou tema "Somnis Trencats" quan diferents comunitats estaven confinades i com tots aprecieu al vídeo, no aparec pels motius esmentats. Ells han realitzat aquest vídeo sense cap tipus d'espera ni adaptació per poder ser present en el videoclip.

La meva decisió com a membre fundador la deixo clar i comunico que és la dissolució definitiva d'Azrael. Penso i crec que ningú pot decidir meu substitució com a membre fundador no la decideixen aquestes dues persones. Considero que he portat a la banda al més alt, no només de l'Heavy Metall espanyol, sinó a nivell internacional.

Com ja van comunicar tres dels membres de la banda recentment, Mario Gutiérrez, Javier Saavedra i Marc Riera van decidir deixar la banda pels motius que cada un anunci a les seves xarxes o comunicats realitzats per cada un d'ells. La meva situació és molt diferent, m'acusen de no participar en les composicions i treballs del que anava fer el nostre novè àlbum.

Porto 30 anys, des de reunir la banda en els seus començaments, com els canvis de músics que s'hagin ocasionat l'he hagut de solucionar jo, promoure tots els enregistraments discogràfiques, gestionar tota la difusió de premsa (no només nacional, sinó internacional), distribució internacional de la majoria dels nostres àlbums, la gestió amb les agències de manager que ha tingut la banda en la seva carrera, m'he encarregat de promoure i organitzar esdeveniments o gires per Azrael quan no disposàvem d'agència, compartint i creant les xarxes socials, comunicació de premsa, enviaments promocionals ... I tot i així Tenen el valor de dir-me, que no he aportat res a la banda, Quina pena de no saber la feina que no es veu en 30 anys de trajectòria!

Estic treballant amb un nou projecte que presentaré el dia 14 d'abril a les 20:00 Hores, al costat de grans amics i que us asseguro que no us deixarà indiferents.
Moltíssimes gràcies a tots i totes i segueixo apostant pel Heavy Metal !!!
"


Polèmica a l'entorn de Azrael: ¿Dissolució definitiva?Polèmica a l'entorn de Azrael: ¿Dissolució definitiva?
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.