SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

10 / 09 / 2021

Nou single de Rosa Negra: Perros viejos

Nou single de Rosa Negra: Perros viejos

Fa uns dies vam anunciar la volta de la llegendària banda ROSA NEGRA, de la mà d'un proper disc anomenat "Maadre". Es tracta sens dubte un d'aquells noms immortals de la nostra història i que és un plaer tornar a obrir-los la porta i rebre'ls de tornada amb honors. Començava el compte enrere de la mà d'aquest teaser i ja tenim aquí el nou single de el grup, un gran "Gossos vells" (disponible des del 26 de juny a totes les plataformes digitals) amb el qual el grup torna a la càrrega després de la seva disc de tornada a 2015.

Recordem que, després de separar-se en el 86 (després d'editar dos discos que són sant i senya de la nostra història de l'rock dur) i estar molts anys totalment fora de l'escena, el grup de (llavors) els germans Lleó, es reunia per tocar en el festival Llegendes de el Rock el 2012, reprenent la seva activitat el 2013, el que va desembocar en un nou disc que va ser el fantàstic "RN19732015" (sí, fent un joc de paraules en el títol, a manera de codi, de la cronologia de l' banda: ROSA NEGRA, de 1973 a 2015). I ja en 2021 els trobem més durs, sonant més actuals però igual de clàssics i autèntics i sobretot amb més il·lusió que mai. Rosa Negra torna per recordar per què es continua considerant una de les bandes més importants i especials del nostre heavy / rock clàssic.

Encara tenen coses a dir ... Si en els 80 tant "Rosa Negra" (1984) com "El petó de Judes" (1985) van ser llei, el 2021 el nou capítol de la història de la banda és "Maadre", i ja podem escoltar el primer avançament del disc, dedicat a més a tots els companys que són gossos vells de el rock i lluiten amb la mateixa il·lusió del primer dia per / per a seguir aquí.

El nou disc estarà disponible al setembre (de la mà d'A New Label), però la presentació de la mateixa (a través d'aquest primer avançament) és excel·lent i ja estem desitjant tenir aquí el nou treball de ROSA NEGRA complet, oi? És el propi Tony Lleó (guitarrista, cantant, principal compositor i únic membre clàssic de el grup que es manté a l'capdavant de la banda) el que ens dóna unes primeres pinzellades sobre el nou disc i la volta de Rosa Negra:

Compondre i gravar aquest àlbum ha estat com experimentar la profunditat del sensible i del subtil i descobrir que la capacitat d'inspiració és infinita ... Un agraïment etern flueix dins després de la tàcita influència reflectida i dedicada als meus artistes admirats des dels meus començaments. Mentre creava i desenvolupava aquest treball era molt conscient que havia de ser l'última producció que gravaria, així ho vaig afrontar.

Ara, després del més que grat fruit de concebre, executar i editar aquesta obra fantàstica, amb la força, la il·lusió, la frescor, l'èmfasi exposat i reiterat dels meus companys ..., estic en la necessitat de seguir confiant en la meva intuïció i en el meu instint creador. Aquest ressort meu d'inspiració reconeix tenir encara molt que mostrar i compartir amb el planeta Rock. No hi ha treva, en el camí tornarem a trobar-nos ".


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.