SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

28 / 09 / 2021

EdenSnake anuncia l'enregistrament d'un nou EP

EdenSnake anuncia l'enregistrament d'un nou EP

EdenSnake és una jove banda de Saragossa (Espanya) en la qual barregen diversos estils de Metall com: Groove, Thrash i Metalcore. Van treure el projecte a la llum al gener de 2020 després d'un any de treball previ.
D'esquerra a dreta: Asier Sesa (Baixista), Azarel Salvador (Bateria), Adrián Moreno (Cantant) i Jorge Gràcia (Guitarra).

El 7 de Juny de 2020 van estrenar el seu primer Single d'estudi titulat:
'Blood Bullet', en aquest single ens fan una petita mostra de tot en el que han estat treballant aquest any.En la cançó es nota una gran influència de thrash en els riffs de guitarres amb algun toc de Metalcore a les parts dels Breakdowns , la veu en canvi aporta aquest toc de groove amb els seus guturals.

Tot i el moment mundial que s'està vivint s'han pogut realitzar tres concerts els quals han tingut molt bona acceptació en el públic i bones ressenyes en els mitjans de comunicació.

Ara mateix EdenSnake es troba donant els últims retocs als temes que completaran el seu primer E.P. amb el qual esperen donar un cop a la taula i donar-se a conèixer en el panorama de l'metall espanyol.


EdenSnake anuncia l'enregistrament d'un nou EP
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.